USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі мами показали, як жити танцюючи

25 Квітня 2015 15:41
У Луцьку відбувся третій флеш-моб для мам та їх діток.

Учасники заходу вчили танцювальні рухи і їх виконували біля міського РАЦСУ. Взяти участь в заході прийшло декілька десятків луцьких мам з дітками. Прийшли на захід й тати.

Власне, такий захід організовується не вперше. Одна з організаторок клубу активних мам «Комільфо» Марина розповіла, що в місті відбувалися вже два подібні заходи. Головна їх мета: привернути увагу до соціального проекту FamilyFestPicnic, що відбудеться в РК Рестпарк 13 червня. Нагадаємо, під час FamilyFestPicnic збиратимуть кошти на оновлення дитячих майданчиків міста.

Власне, Марина розповіла, що приїхала до Луцька з Києва. Разом з подругами вони вирішили створити такий клуб активних мам, щоб урізноманітнити життя лучанок, які перебувають в декреті. Адже в місті подібних заходів, зорієнтованих саме на цю категорію людей – надзвичайно мало.
Відтак, з’явилася ідея організувати FamilyFestPicnic. В такий оригінальний спосіб організатори хочуть досягти благородної мети.
«Звичайне свято - просто нецікаво. А для мам в місті робиться небагато заходів. Зараз час, коли треба допомогти. Так виникла ідея організувати дитячі майданчики», - пояснила Марина.
Такі заходи дозволяють «розбавити» сірі мамські будні, - додає інша учасниця клубу Ірина.
«Ми самі мами і хочемо подарувати трошки сонечка, гарного настрою, посмішок, - щоб день не був такий як інший. У ньому можуть взяти участь мами навіть з немовлятами. Всі рухи прості, кожному під силу. Активні мами дуже легкі на підйом. Декрет - це не діагноз, це початок чогось нового хорошого», - розповідають організатори.
Власне, до проведення флеш-мобу долучили активних дівчат з фітнес-клубу ФітКьорвс. Сам клуб у місті відкрився півроку тому. Він – один з численних закладів по всій у країні. Власниця мережі ФітКьорвс Наталія розповідає, що приїхала до Луцька з міста Суми. Каже, Луцьк їй чимось нагадує рідне місто і тому для неї воно стало дуже близьким.
«Наша мережа дуже активна в соціальній сфері. В кожному місті ми приєднуємося до соціальних проектів. Ці проекти були націлені на допомогу діткам, привертали увагу до проблеми раку грудей, ми танцювали в тюрмах для жінок, організовували «домогосподарка-паті» під девізом «Хтось на футбол, а ми на тапнцпол». Ті, хто не може собі дозволити танцювати в клубах – ми танцювали з ними на вулицях. Хочеться, щоб Луцьк був містом, в житті якого спорт займає велике місце», - пояснила Наталія.


Оскільки захід відбувався біля входу в РАЦС, то всіх наречених, які йшли до шлюбу, учасники заходу зустрічали вигуками «Гірко!».
Луцькі мами, ділячись враженнями від дійства, додавали, що вони вже втретє беруть участь у флеш-мобах клубу «Комільфо».

«Я вже на такому заході втретє. Цікаво підтримати ініціативу, щоб в нас були гарні дитячі майданчики. Такі заходи в місті дуже потрібні. Адже мамам немає де зібратися, а тут можна поспілкуватися, багато нового дізнатися», - каже Юля.
А Ольга, яка вдруге готується стати мамою, теж не пропустила жодного заходу.
«Дуже добре, що є такі заходи для мамочок і дітей і мама. Чекаємо наступних зустрічей», - додала вона.
Музику забезпечиил івент-агенція FeelGood, хіти – Ромко Річік. Ведучим був Славко Мазурок, фотографами – Олег Черненко та Володимир Пивовар. Смачний чай та духмяну випічку надала мережа кафе Франц.уа.

Власне, четвертий флеш-моб відбудеться на фестивалі вуличної їжі, який запланований у Луцьку на 3 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
макогон Показати IP 26 Квітня 2015 01:48
коментар було видалено
Anonymous Показати IP 26 Квітня 2015 02:17
коментар було видалено
543 до Anonymous Показати IP 26 Квітня 2015 07:44
Він д......біл
Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 07:20
Все гарно! Але які страшні сходи в рагс..... Жах !
хех Показати IP 26 Квітня 2015 09:31
Хай ті **о**ди целюлітні краще на буряки і картоплю в село їдуть
мамуся-гарнюся до хех Показати IP 26 Квітня 2015 23:59
подивимося на що ти будеш схожий через десяток років :) пришли фотку :)
пр Показати IP 26 Квітня 2015 10:11
что за дебилы - монахи в чёрном?разве им можно женится, они и сами справляются!
мамуся-гарнюся до пр Показати IP 26 Квітня 2015 23:59
вони всі одружені, в них займаюсь в залі, дуже задоволена і гарна :)
Мама Показати IP 26 Квітня 2015 10:19
коли тебе, хех, твоя мама народила, вона теж ходила з коляскою з тобою, ростила тебе, вкладала в тебе всю любов! А якби з неі, проходячоі повз когось, хтось поглумився "хвойда целюлітна"? Кожна з тих дівчат така сама мама як і твоя мама! Кожна виносила маля під серцем, народжувала в муках, заробила розтяжки по тілу на все життя, гормональні збоі( наслідок поруш.обміну речовин) заради народження малятка, якому дарує всю свою любов, але біля кожного маля є ТАТО який, взявши свою кровинку на руки вперше - ніколи не покине і буде завжди гідною підтримкою і опорою своій родині і своій дружині, яка подарувала йому щастя батьківства! Ти, хех, також майбутній батько, подумай, як було б тобі, якби "хвойдою" обізвали твою маму або дружину...будь добрішим, бо ти як син і майбутній тато - повинен бути перш за все ЛЮДИНОЮ!
Лучанка Показати IP 26 Квітня 2015 15:40
Дуже позитивний захід! Хочемо ще!
Життя Показати IP 27 Квітня 2015 09:03
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus