USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі маршрутки не доїжджають до кінцевих зупинок

16 Вересня 2014 10:00
У луцьких водіїв маршруток – «біологічний рефлекс» не доїжджати до кінцевих зупинок. Такого висновку дійшли під час аналізу роботи перевізника маршруту №23 під час засідання виконавчого комітету міськради 16 вересня, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Попри зауваження, роботу перевізника визнали таки задовільною.

Під час доповіді про роботу маршруту №23 стало відомо, що вихід на рейси становить 90%, а кількість відміток на кінцевих зупинках – 5,1 тисячі із необхідних 8,2 тисячі.

«Не доїжджаєте?» – поцікавився Луцький міський голова Микола Романюк. Перевізник Микола Тимощук відповів, що таке може бути на КРЗ. Власне, там немає підприємств, тож маршрутки часто, особливо у вихідні, розвертаються біля «Адреналін Сіті».

Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк зазначив, що водії протягом 20 років звикли, що ніхто не контролює їхню роботу. Тому те, що вони не доїжджають до кінцевих, – це вже їхній «біологічний рефлекс».

Але загалом від добре відгукнувся про роботу маршруту №23. Тієї ж думки і заступник міського голови Тарас Яковлев. «Є непоганий прогрес, побажання просто його зберегти», – говорив він.

Окрім того, під час засідання виконкому звернули увагу на питання музики в маршрутках. Зокрема, один із членів Богдан Климчук виконкому поцікавився, чи включають водії шансон. Перевізник відповів, що інструктажу щодо цієї музики з підлеглими він не проводив. Проте дав вказівку взагалі не включати її, коли в місті оголошені дні жалоби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанка Показати IP 16 Вересня 2014 10:27
9а зранку чекаю 40 хв, 4 ки взагалі не знаю як іздять! як на роботу добиратись,а ще дитину в школу завести?
Таня до лучанка Показати IP 16 Вересня 2014 13:05
сама їжджу на роботу 9а, ввечері з"їжджають з маршрутів, ходять як хочуть, а у вихідні дні ходять дуже погано, Маршрут 4-ку взагалі не видно, кажуть що хочуть знімати. Як тоді кудись доїжджати???
Мешканці району "Вер Показати IP 16 Вересня 2014 10:45
Маршрут №4 - з шісти потрібних їздить тільки 2 маршрутки.Пане голово,управління транспорту,шановний Яковлев- хто це пояснить???Чому???Я думаю,що водії,які обслуговують маршрути в районі КРЗ ,при наявності пасажирів 100% доїзджали в кінцеві,це їхній заробіток.А як можна пояснити таке - дитина після школи чекає на зупинці "Тролейбусне депо" маршрутку №4 1,5 год(півтора години) 5 вересня 2014 року???
Гуща Показати IP 16 Вересня 2014 11:09
Маршрути 10 і 11, також 90% не доїжджають до кінцевої зупинки - до Інституту "Україна", а розвертаються і відстоюються на межі вулиць Конякіна-Карбишева. Причому залишаючи після себе гори сміття (стакачики, пакети та обгортки від їжі, квитки, тощо). Скільки не зверталися на гарячу лінію міського голови - результату немає.
ЯЯ Показати IP 16 Вересня 2014 11:42
А до якої години вечора маршрутки їздять? Після десятої вечора маршрутку 31, щоб виїхати з району Нової Лінії, інфекційної лікарні, чекати марно. Хіба не до 24.00 має курсувати громадський транспорт? Взагалі коли чекаєш ту єдину в наш напрямок "радість" 31, то деякі інші маршрутки вже по два- три кола встигають об"їхати, а цієї все нема й нема, а хіба не через п"ятнадцять хвилин маршрутки повинні їздити?Питання - на хера вбухали купу грошей в ті джіпіеси, запевняли, що як тільки їх встановлять, то з рухом маршруток буде повний порядок, бо буде жорсткий контроль, ну і де той порядок і хто контролює?
Таня Показати IP 16 Вересня 2014 13:07
Скільки люди не повідомляють про такий безлад, а толку ніякого. Чому влада міста ніяк не реагує?
леся лучанка Показати IP 17 Вересня 2014 00:05
17 і 28 о 8 вечора дуже рідко можна сісти на ці маршрути щоб доіхати до рибази.
Карась до леся лучанка Показати IP 17 Вересня 2014 13:19
Є і інші маршрути.А на риббазі найсвіжіше пиво і риба у Луцьку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus