USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі мега-пряники розписали глазур’ю

23 Травня 2015 16:42
Майстер-клас із розпису пряника показали лучанам неподалік Центру туристичної інформації та послуг в рамках фестивалю «Art territory».

Як маленьких, так і дорослих лучан вчили малювати глазур’ю на випічці. Для цього всім охочим долучитися до дійства видали поліетиленові пакети, за допомогою яких легше наносити глазур на випічку.



Як розповіла репортеру Інформаційного агентства Волинські Новини менеджер з туризму Центру туристичної інформації та послуг Настя Олексюк, великі, завбільшки з поверхню стола, пряники для заходу (а їх було три штуки) надав ПАТ «Теремно Хліб».



Опісля майстер-класу, коли смаколики були вже готові, їх розрізали на шматки та роздали присутнім.



Водночас зазначимо, що анонсованої дегустації їжі, яка мала відбуватися протягом двох днів фестивалю у сквері «Зоряному», що на вулиці Сенатора Левчанівської, не було. Натомість їжу з ресторації «Оазис», однієї з учасниць дегустації, можна скуштувати у ятці на Театральному майдані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нововолинянин Показати IP 23 Травня 2015 17:04
Ось би й мені скуштувати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus