USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі міліціонери не встигають ловити любителів феєрверків

29 Липня 2015 18:45
Окремі лучани, незважаючи на заборону, продовжують «бавитися» феєрверками та іншою піротехнікою.

Про це під час засідання 76-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29 липня, повідомив депутат Сергій Сівак.

З його слів, у суботу, 25 липня, на території рекреаційного комплексу «Срібні лелеки» було чутно «стрільби» феєрверків. Обранець громади звернувся до начальника Луцького РВ МВС Ігоря Муковоза із запитанням, яким чином міліція обласного центру реагує на подібні порушення закону.

На це очільник луцьких міліціонерів відповів, що саме через порушення режиму тиші буде розглядатися доцільність роботи певних відпочинкових закладів у нічний час. Він зауважив, що, на превеликий жаль, часто трапляється так, що поки міліція приїде на виклик стосовно незаконного застосування салютів, то він правопорушників «і слід прохолов».

«До прикладу, нещодавно зареєстрували виклик щодо феєрверків в районі вулиці Кравчука, поки туди приїхали, вже нікого не було», - резюмував Ігор Муковоз.

Нагадаємо, 27 серпня 2014 року міська рада ухвалила рішення про заборону застосування на території Луцька піротехнічних виробів та салютів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
луцький Показати IP 30 Липня 2015 08:13
Ну це смішно, що не можуть спіймати! Знають де весілля проводять, знають модні кабаки де "днюхи" справляють і не можуть, а може не хочуть?:)
Лучанка Показати IP 30 Липня 2015 15:13
Усіх любителів постріляти - в АТО! Нехай міліція разом з воєнкомом беруть повістки і виїзжають туди, звідки видно вибухи феєрверків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus