USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцькі школярі змайстрували будиночки для собак

24 Жовтня 2014 17:43
Школярі міста Луцька разом з вчителями трудового навчання взяли участь у конкурсі “Дім для друга”, що організувало КП “Ласка”. Діти власними руками змайстрували будиночки для собак притулку.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

З 10-ї ранку цього дня школярі разом з вчителями докладали усіх зусиль, аби мешканцями притулку було комфортно зимувати у нових помешканнях. Учні проявили не аби-яку майстерність та оригінальність ідей. Головними критеріями оцінки переможця були надійність буди, її зовнішній вигляд та зручність для собаки.

Були тут і будиночки у жовто-блакитних кольорах, іменні будки, вирізьблені узорами, з відбитками лап тварин тощо. Мешканці притулку з цікавістю розглядали нові помешкання, деякі — встигли й вподобати.



Усі підручні матеріали та інструмент для майстрування будиночків учасники конкурсу брали з собою. Оцінювали роботи учасників журі у складі начальника управління освіти міської ради Олега Гребенюка, начальника управління ветеринарної медицини у Луцьку Василя Татушка та заступника директора спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті» Галини Шотік.

У перервах майстрування працівники КП “Ласка” транслювали для учасників конкурсу тематичні мультфільми та пригощали смаколиками.

Пообіді відбулися підсумки конкурсу. Аби привітати переможців, у притулок завітав перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він побажав школярам подальших успіхів у навчанні, міцного здоров'я та реалізації задуманих планів, а також висловив вдячність за їх хорошу ініціативу та любов до тварин.

Тож згідно з підсумками конкурсу перше місце здобула гімназія № 21, 2 — правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою, 3 — школа № 17. Загалом участь у конкурсі взяли сімнадцять шкіл міста.

Директор КП “Ласка” Богдана Новарчук приєдналась до вітань та висловила вдячність усім учасникам за їх ідеї та майстерність. “Завдяки вам мешканці притулку матимуть теплі та комфортні будиночки”, - сказала вона й вручила усім учасникам грамоти та солодкі подарунки від “Луцьккондитер”.

З рук першого заступника міського голови Святослава Кравчука переможці конкурсу отримали кубки та медалі, а також від спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті» — абонемент на картинг (у сумі 200 гривень).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
віра Показати IP 24 Жовтня 2014 17:45
Дуже позитивно- нехай діти привчаються до відповідальності за братів наших менших !
777 Показати IP 24 Жовтня 2014 18:46
А Гребенюк як не дерева садить ,то собачі буди майструє . Що таке інновації в освіті він не чув . А це якраз його рівень . Нехай діти працюють ,роблять хорошу справу . Чого туди претесь ? Члени журі повинні бути їх ровесники , а не чиновники . Що там робить Кравчук , Гребенюк ? Немає собака , що робити , то яй...я лиже - це про них .
НАДЯ Показати IP 24 Жовтня 2014 21:35
Молодці дітки!!!Побільше б таких.....треба з них брати приклад...і дорослим також...
мама Показати IP 24 Жовтня 2014 21:53
В Кравчука на старості точно криша їде! Зірвати учнів з уроків майструвати буди це вже ідеотизм! Йому пора на пенсію!
аноним до мама Показати IP 25 Жовтня 2014 00:20
на себе подивись спочатку, а потім вже суди. Сама мабуть лежиш на дивані коли діти роблять щось корисне для братів наших менших. Задумайся жінко над собою!!!
гостя до аноним Показати IP 25 Жовтня 2014 10:37
Те, що діти пішли з уроків - невелика проблема, останній день чверті, та й з уроків піти по такій причині можна, все одно ділом зайняті, ще й милосердним. а на Гребенюка і Кравчука дивитись гидко. Якщо так за тварин переживають, могли б і самі біля дітей стати, допомогти. Але де ж, ручки їхні для того, щоб "нічого не брати".
ага Показати IP 24 Жовтня 2014 22:38
хороша новина! Потрібно прививати для дітей повагу та любов до братів наших менших, так склалось, що з вини самої ж людини, собаки, коти, в більшості бездомні, є невідємним чинником нашого суспільства.
олена тихоневич Показати IP 25 Жовтня 2014 00:13
працюю за кордоном.Нам часто докоряють за безпритульних собак.А тепер гордо показала фото з будками,що змайстрували дiти.Та про себе подумала.знову мабуть тiльки,,показуха,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus