USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцькі байкери організовують благодійний пікнік. ФОТО

4 Вересня 2013 09:07
Благодійний пікнік планують влаштувати байкери 14 вересня. Захід відбудеться на території дитячого табору «Орлятко», 10 кілометрів від Луцька по трасі Луцьк-Ковель. Участь у пікніку для мотоциклістів коштуватиме 50 гривень.

У вартість входить перебування на території, охорона, стоянка, поселення в наметовому містечку, гаряча вечеря (борщ, друге, чай або кава), зранку - кава, чай, розважальна програма, виступ гуртів, більярд.

На ці кошти закуплять подарунки дітям зі школи-інтернату міста Рожище.

Реєстрація для байкерів почнеться о 9:00. Організатори вже створили зустріч у соціальній мережі Вконтакте.

«Веземо розважальну програму для дітей. Для гостей прохання купувати канцелярію, яка ніколи не буде зайвою та привозити вже з собою. Катаємо дітей на мотах, заряджаємось позитивом і вертаємось на базу. Можлива участь в поїздці в дитячій будинок без поселення в таборі та реєстрації, - пишуть організатори у соціальній мережі.
Зауважимо, волинські байкери вже не вперше допомагають дітям.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марина Показати IP 5 Вересня 2013 16:02
Не зовсім згідна з даною статтею. Байкери запрошують в першу чергу допомогти школі-інтернату в місті Рожище. Саме на допомогу дітям між собою ми збираємо кошти від 50 грн і більше. Також регулярно проводяться благодійні фотосесії на Театральному майдані та біля входу в Ценральний парк імені Лесі Українки. На зібрані кошти вже закуповуємо подарунки для даного закладу. Сам мотопікнік є бонусною закритою вечіркою для учасників. Він влаштовується по тій причині, що на наш заклик відгукнулося багато наших мото-братів зі всієї західної України. Після довгої дороги їм потрібно буде поселитись та відпочити. Саме тому і був орендований дитячий табір "Орлятко". Ціни на реєстрацію на самому мотопікніку дійсно 50 грн. Ця сума йде суто на розрахунок із закладом за оренду, музику та харчування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus