USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі роупджампери відвідали онкохворих малят. ФОТО

28 Серпня 2013 14:25
Луцькі екстремали з громадської організації «Земля стрибків» подарували інтерактивні комп’ютери онкохворим дітям, а також передали готівку для придбання імплантаційних портів.



Читати ще: Луцькі екстремали збиратимуть гроші для онкохворих малят

Луцькі роупджампери відвідали онкогематологічне відділення обласної дитячої лікарні. На зібрані під час благодійної акції кошти вони подарували дітям розвиваючі комп’ютери. Окрім дитячих ноутбуків, організатори заходу, ГО «Земля стрибків», передали президенту БФ «СТОПРАК» Марії Адамчук 5000 гривень готівкою на закупівлю імплантаційніих портів для дітей, які хворіють на рак.





Нагадуємо, що благодійні стрибки із 50-метрової вежі, що в районі КРЗ обласного центру, відбулись 24, 25 та 26 серпня.



Варто зазначити, що екстремали уже на вперше співпрацюють з БФ «СТОПРАК», і раніше проводили схожі акції.



«Ми надзвичайно вдячні Землі Стрибків за таку акцію. Обіцяємо замовити і придбати імплантаційні порти для онкохворих діток якнайшвидше. Приємно, що роупджампери не забули про полегшення психологічного стану малюків і подарували їм розвиваючі компютери», - зауважила президент БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
miassol Показати IP 28 Серпня 2013 14:36
.. якось життя переосмислюєш в такі моменти..( Шкода малого..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus