USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькрада вирішує, чи приймати чоловіків-переселенців призовного віку

23 Липня 2014 11:25
Депутати Луцької міської ради вирішили вивчити питання, аби чоловіків зі Сходу, які є призовного віку й можуть нести службу в лавах Збройних Сил України, не приймати на Волині.

Про це йшлося під час 62-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 23-го липня.

Із таким депутатським запитом до Луцького міського голови Миколи Романюка звернувся депутат Олександр Пиза.

«На наступну сесію прошу прийняти рішення про відмову приймати чоловіків зі Сходу, які є призовного віку й можуть нести службу в лавах Збройних Сил в Україні. Також прошу це оголосити через ЗМІ, аби потім не виникало суспільного протесту чи напруги. Також прошу про це повідомити обласну раду, аби і вони прийняли з цього приводу належні заходи», - наголосив депутат.

Його запит більшість підтримала.

До слова, на Волині залишаються біженці з міст, які українська армія вже звільнила від терористів. Про це написав громадський активіст Андрій Охремчук на своїй сторінці у Фейсбуці, ставлячи під сумнів мету перебування цих людей на Волині, які не поспішають відновлювати власні міста.

«Для чого громада витрачає на них кошти?», - пише активіст.

Тим часом Луцька міська рада продовжує надавати допомогу переселенцям з Криму та Сходу України. Як повідомили у департаменті соціальної політики, міська рада сприяє забезпеченню житлом вимушених переселенців. Зокрема, закликає небайдужих людей допомогти з поселенням.

«Просимо відгукнутись небайдужих людей, які виявлять бажання НАДАТИ ДОПОМОГУ У ПОСЕЛЕННІ (на платній або безоплатній основі) громадян, які вимушено виїхали з Автономної Республіки Крим та південно-східних областей України на тимчасове перебування до міста Луцька.

Свої координати просимо надати Координаційному центру з питань соціального захисту сімей, які виїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополь за телефонами: 284165, 284185», - йдеться на сайті міської ради.

Окрім того, нагадаємо, що у Луцьку відкрили пункт видачі речей для переселенців. Усі небайдужі можуть приносили одяг, іграшки, засоби гігієни, техніку, побутові речі, що так потрібні нашим співвітчизникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ніка Показати IP 23 Липня 2014 11:43
Звичайно! Для чого ж їхати додому? там потрібно стояти в черзі за продуктами, відбудовувати зруйноване, а тут на всьому готовому. Думаю, що не хочуть їхати саме ті , хто закликав "Расєю".
лучанка Показати IP 23 Липня 2014 11:54
100% пані Ніко! А ми такі, що всіх шкодуємо і принижуємо самих себе. А бандити катують патріотів, вбивають людей і ніхто не може доказати! Оце технологія та ідеологія! Впевнена, що і вся міжнародна спільнота не докаже, що путало винувате у знищенні 398 мирних людей!
Василь Показати IP 23 Липня 2014 11:59
Так зробила міська влада Дрогобича. приймає тільки жінок, дітей та чоловіків похилого віку. Цілком підтримую. Свій край треба захищати зі зброєю в руках, а не відсиджуватись на курортах.
сашко Показати IP 23 Липня 2014 12:13
війна через гроші владу а хлопці мають відстоювати порядку в нашій країні немае і не скоро мабуть буде
Олеся до сашко Показати IP 23 Липня 2014 12:20
Сашко, хіба ти до цих пір не зрозумів, що все залежить від нас самих? Будемо мовчати - буде те ж саме. Але якщо станемо всі разом і заставимо цю владу робити люстрацію, тоді буде результат. Не боятися!!!
222 Показати IP 23 Липня 2014 12:45
вже надоїло!!!!їдуть переселенці і ще з притензіями. а наші хлопці гинуть і ще й відбудовувати туди їдуть ,а переселенці тут , "в ожиданії", не приймати нікого! визволили славянск -їх туди відбудовувати,потім назад .що б недалеко з ними возитись.
Оксана Показати IP 23 Липня 2014 12:57
Приймати обов"язково! і одразу повістки вручати.
Андрій Показати IP 23 Липня 2014 13:29
Вони воювати підуть в ополчение Донбасса, бо там мокалі їм гроші платять, а в нацгвардію не підуть, бо там можна безкоштовно голову покласти. Східняки повинні відстоювати свою батьківщину. Як до нас кацапи прийдуть, то тут і жінки, і діти вила в руки візьмуть і підуть на ворога, а там бояться
україна Показати IP 23 Липня 2014 14:00
чоловіків східняків в вагони та на схід ту ту........
Вікторія Показати IP 23 Липня 2014 15:38
Яке приймання цих ..... немає слів. ??? Назад туди, де вони недавно кричали Расєя... Нехай захищають свої домівки
Патріот Показати IP 23 Липня 2014 16:09
В цей складний час потрібно бути дуже обережним з переселенцями зі Сходу. Є серед них патріоти України, які не могли лишатись там через можливість фізичної розправи, але і є жінки з дітьми, чоловіки яких служать на боці ДНР, заробляють гроші на смерті наших хлопців із Заходу, а потім за ці гроші купують квартири, щоб пересидіти буремні часи. Тому для спецслужб Західного регіону є над чим попрацювати. Зустрічались непоодинокі випадки, коли переселенці зі Сходу відкрито насміхались із жителів Заходу, обзиваючи нас "терпилами та быдлом". Не важко здогадатись чим будуть займатись їхні чоловіки після повернення із зони бойових дій. Вони вміють тільки вбивати, і грабувати отож працювати вони не будуть поспішати, і через деякий час ми будемо мати на заході п'яту проросійську колону, яка відстоюватиме інтереси Кремля, і буде просити допомоги у "братнього " їм російського народу. Прохання до центрів прийому біженців зі Сходу перевіряти найретельніше дані про цих людей .... Слава Україні! Слава Героям! Смерть ворогам!
віра до Патріот Показати IP 23 Липня 2014 17:06
100% підтримую!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus