USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьку котельню заборонили експлуатувати без ремонту

28 Вересня 2016 18:02
Димохідна труба на вулиці Володимирській потребує ремонту, оскільки, відповідно до висновків експертів, вона перебуває в аварійному стані. В нинішньому вигляді її експлуатувати не можна.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 13 сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 вересня.

Так, під час розгляду змін до бюджету депутат Сергій Була пропонував виключити 400 тисяч гривень для ДКП «Луцьктепло» на ремонт труби котельні, розташованій на вулиці Володимирська.

Але, як повідомила директор підприємства Валентина Малютіна, під час огляду майна ДКП «Луцьктепло», контролюючі органи виявили аварійний стан труби. Там осипається цегляна кладка і є експертний висновок з забороною використовувати котельню, якщо її не відремонтувати.

«Рахунки підприємства арештовані, тож самотужки підприємство не може відремонтувати, щоб не чекати. Оскільки наближається опалювальний сезон, ми вже уклали договір з підприємцем і поки розбираємо, і понижуємо трубу, бо іншого виходу немає. Інших альтернатив забезпечити цей мікрорайон міста теплом, ніж від котельні на Володимирській, – немає», - пояснила вона.

Депутат Сергій Була мотивував своє прохання тим, що відповідно до рішення тимчасової контрольної комісії, на ДКП «Луцьктепло» виявили численні зловживання і члени комісії вимагали звільнити відповідальних осіб. Натомість Валентина Малютіна зауважила: рекомендації то надійшли, а ось чому члени комісії прийшли до таких висновків – незрозуміло.

«Згідно з результатами роботи комісії ми отримали висновок на одному аркуші з рекомендаціями, без жодних мотивацій. Я просила: дайте мотивацію, не можна ж звільнити людей за рекомендацією, дайте мені документ на підставі чого ви прийшли до такого висновку? Кого ми маємо звільняти? За кошти підприємства зараз відповідаю я. Василевський (Артур Василевський – заступник директора підприємства, колишній депутат міськради – ред.) - в довготривалій відпустці, головний бухгалтер – звільнена. Кого треба звільняти?», - звернулася вона до депутатів.

Урешті, депутати проголосували за те, аби все-таки виділити 400 тисяч гривень на ремонт димохідної труби котельні «Луцьктепла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцик Показати IP 28 Вересня 2016 18:42
ЯК ХТО ВИННЕН А ДЛЯ ЧОГО У ВАС ГЛАВНИЙ ІНЖЕНЕР...ПРИ КАЗАЧЕК ВІН ЗРОБИВ БИ ТУ ТРУБУ ЗА СВОЮ ЗАРПЛАТУ .ХАЙ ДИРЕКТОР ПОМІНЯЕ ІНЖЕНЕРА А НЕ ПОСТАВИЛА ЛЮДИНУ ЯКИЙ ВСЕ ЗАВАЛИВ.......
34 до Луцик Показати IP 29 Вересня 2016 07:10
Була хоче щоб мешканці відключених будинків купували у нього квартири
Макс Показати IP 28 Вересня 2016 19:03
На всіх підприємствах відповідає ....главний інженер.... а тут получається Директор прикриває винних..Хай депутати РОБЛЯТЬ ВИСНОВОК а не гроші дають.
Робітник Показати IP 28 Вересня 2016 20:55
Меньше треба ”дрочити" котли пуском і зупинкою, а також виводити на режим, а не економити і "бздіти" задля годиться. Труба посипалась через конденсат. Хочете економити, замініть котли на сучасні, бо радянські на малих навантаженнях мають ККД 30-40%.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus