USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький двір розмалювали героями українських казок. Фото

20 Жовтня 2016 16:39
Трансформаторну підстанцію розмалювали героями казок «Колобок» та «Коза і семеро козенят» у дворі на розі вулиць Конякіна та Федорова, а на проспекті Перемоги стіни підстанції прикрашає яскраве тематичне графіті.

Ініціатива розписати в українському стилі трансформаторну підстанцію на 40-му районі належить мешканцям будинків, - повідомили у прес-службі «Волиньобленерго».

Роботи із облаштування двору розпочали торік улітку. Тоді художник Володимир Ісаков намалював величезний малюнок на морську тему. На стіні будинку на вулиці Федорова, 1 тепер плаває русалка, дельфін, риби, а на дні моря лежить затонулий корабель. Подбали й про дитячий майданчик: усе пофарбовано у приємні кольори. Старі автомобільні шини слугують як квітники.

Казкова трансформаторна підстанція яскраво завершує дворове оновлення. Поки на одній стіні Дід і Баба стережуть Колобка, на другій Коза відчиняє двері хати, де її чекають козенята, а підступний Вовк злиться, що не встиг їх обдурити.

На проспекті Перемоги графітник створив такий собі автопортрет. На стіні персикового кольору зображено хлопця, що розпилює фарбу із балончика. Згодом автори додали романтики на підстанції: намалювали штормове море, на якому бореться із хвилями корабель, і вдалині видніється острів із пальмами.

Працівники Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго» підтримують ініціативи лучан щодо перетворення трансформаторних підстанцій на мистецькі об’єкти, лише просять узгоджувати охудожнення об’єктів із керівництвом установи. Переконані, такі розфарбовані споруди додають Луцьку особливої атмосфери та легкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Andrew Показати IP 20 Жовтня 2016 16:43
Мені подобається! Треба взяти за моду і робити схоже в інших дворах теж.
Народна довіра Показати IP 20 Жовтня 2016 17:56
5 + + +
Влада народу Показати IP 20 Жовтня 2016 17:59
Поки інши ниють -- люди працюють
пф Показати IP 20 Жовтня 2016 18:22
ви пiд'їзд всерединi не баили, де художник живе! будинок на вул Конякiна, де соняшники. краса немовiрна.
Супер Показати IP 20 Жовтня 2016 18:49
Супер!!! Але з нашою ,,золотою молоддю,, така краса не надовго(((
Василь Показати IP 20 Жовтня 2016 18:59
Дуже гарно. Завтра піду туди, хочу власними очима побачити.
Житель Показати IP 21 Жовтня 2016 18:45
Оце новина..))) Ще минулого літа розмалювали????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus