USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький військкомат набирає добровольців

1 Серпня 2014 12:26
Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат проводить набір військовозобов’язаних (у першу чергу добровольців) з метою комплектування військових частин Високомобільних десантних військ та установ Департаменту державної прикордонної служби України, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Зі слів військового комісара підполковника Василя Худика, підлягатимуть призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані громадяни України, які на підставі висновку (постанови) військово-лікарської комісії придатні до військової служби. Також громадяни, які будуть призвані, обов’язково проходитимуть бойове злагодження у складі своїх підрозділів, запевняють у військкоматі.

Якщо не зупинити кремлівську агресію на сході, то завтра проросійські бойовики та найманці прийдуть до наших домівок. Громадяни України повинні стати на захист Вітчизни – іншого виходу немає! – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 1 Серпня 2014 17:38
Там сьогодні у парку Лесі Українки зібралась начна кількість добровольців-"патріотів", он вони всі масово святкують проводи у парку..
патріот Показати IP 1 Серпня 2014 17:58
коментар було видалено
патріот Показати IP 1 Серпня 2014 17:59
А біти будуть видавати, чи метли з лопатами. Є вже самооборона, правий сектор. автомайдан і інщі...... Кого вам ще треба, неха вони і обороняють....ся..... Від кого оборона..... Від тіні путлера..... СМІШНО... Людей дурять... вели 1.5% налог з простих громадян які получають 1300грн. + квартплата.. і тд. Зрадники УКРАІНИ. Євр.гі правлять світом, та УКРАІНОЮ.
вася Показати IP 1 Серпня 2014 21:31
Василь Худик, не неси х.йню. Береш бабло то бери, а народ не дури про кремль, що мають напасти. Якщо нападуть ти перший хліб з сілью винесеш.
пропозиція Показати IP 1 Серпня 2014 23:01
пропоную депутатів всіх рівнів , можновладців, їх синів ДОБРОВОЛЬЦЯМИ відправити в зону АТО. Добровольцями можна всім!!!! не має чого вартувати свої крісла і посади, треба за Україну схилити свої голови як ті мобілізовані яких покинули на передовій і тепер держава їм віддячить - посадить на пару років!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus