USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Луцький гурт оцінили на «Червоній руті». ФОТО. ВІДЕО

27 Вересня 2013 14:16
Рок-гурт із Луцька переміг на відомому фестивалі «Червона рута - 2013», що триває з 26 по 29 вересня у столиці. Хлопці здобули призове місце у номінації «інша музика».

Про це повідомив власний кореспондент Волинських Новин, який перебуває у епіцентрі музичного дійства.

Так, учора, 26 вересня, о 13 годині, талановиті музиканти розпочали свій виступ. Незважаючи на не зовсім сприятливі погодні умови і холод, хлопці повністю віддавалися сцені та заряджали усіх присутніх позитивом, драйвом.



ЧИТАТИ ЩЕ: ГУРТ З ЛУЦЬКА ПОДАРУВАВ СЛУХАЧАМ АЛЬБОМ

До слова, журі конкурсу оцінили виступ лучан. Тепер «Віскула» змагатиметься за гран-прі одного з найстаріших музичних фестивалів.



ЧИТАТИ ЩЕ: ПІДСУМКИ ЧЕРВОНОЇ РУТИ У ЛУЦЬКУ: РОК ПРОЦВІТАЄ, ПОП ЗАНЕПАДАЄ


Розпочали музиканти із власної пісні «Фальш і денс». Варто зазначити, що композиція прозвучала настільки позитивно, навіть відеооператори тихенько підтанцьовували у такт музиці. Далі хлопці виконали пісні «Любов і папіроси» та «Завжди молодий».



«Пісні вибирали за динамікою. У нашому репертуарі є і іншомовні пісні – англійською та російською мовою. Однак у Києві ми грали пісні виключно рідною, українською мовою. Якби формат фестивалю дозволяв би – виконали б значно більше власних композицій», - розповів соліст гурту Назар Вальчук.



До слова, успіх на «Червоній руті» - не перший здобуток «Віскули». Раніше хлопці уже завойовували призові місця, зокрема на фестивалі Тарас Бульба.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ара Показати IP 27 Вересня 2013 23:16
Назаре ти молордець!!!! Такі як ти прославляють наше місто!!!
санек Показати IP 30 Вересня 2013 09:34
Ви це зробили, пора підкорювати шоу- бізнес

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus