USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький музикант: не солдат той, хто не хоче бути генералом. ФОТО

27 Вересня 2013 15:43
Соліст луцького гурту «Віскула», який змагатиметься за гран-прі «Червоної рути», поділився з Волинськими Новинами власними враженнями про фестиваль.

Як розповів Назар Вальчук, «Червона рута» - це другий конкурсний фестиваль, у якому музиканти беруть участь цього року. Нагадуємо, 2013-го року гурт здобув третє місце на славнозвісному музичному заході «Тарас Бульба».



«Особисто я надзвичайно здивований зовнішнім виглядом сцени, адже коли я грав на цьому ж фесті, але у складі інших гуртів, усе виглядало трохи по-іншому. Тепер же сцена значно помпезніша», - розповів музикант.



Разом з тим, соліст музичної формації зазначив, що гурт задоволений якісним звуком та гарним підходом організаторів до музикантів.

«Здається, фестиваль починає набирати нових обертів. Це мене неймовірно тішить. Справді, дуже приємно тут знаходитись», - продовжує Назар.



Наш кореспондент поцікавився, які надії покладає молодий гурт на фестиваль і чи претендує на гран-прі, на що музикант відповів:

«Не той солдат, який не хоче бути генералом і не той спортсмен, який не хоче отримати медаль. Звичайно, хотілося б якогось визнання, а якщо це буде перемога на фестивалі - взагалі супер. Це надихає на подальшу роботу. У журі сидять досвідчені люди і, я переконаний на 100 %, що вони розбираються у сучасній музиці. Якщо ми не переможемо, я не буду з цього робити трагедії, бо наше перебування тут – це уже досягнення».



А от чи є гарантії на подальшу співпрацю з фестивалем володарям гран-прі і чи допоможуть організатори переможцям у розвитку подальшої музичної кар’єри, гурт не знає:

«Поки що усе відбувається на рівні запрошення до фінального гала-концерту. Наразі ми не знаємо, як просуватиметься наша подальша співпраця з фестивалем «Червона рута». На даний момент ми просто конкурсанти, і нас не повідомляли про майбутню співпрацю. Поки що це якась загадка для мене. Я навіть не знаю, який приз отримає переможець», - посміхається соліст луцької «Віскули».



Утім, хлопці задоволені власним виступом. У свою чергу, Волинські Новини бажають музикантам нових перемог та вдалого виступу на фінальному гала-концерті.



ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ ГУРТ «ВІСКУЛА» ОЦІНИЛИ НА ЧЕРВОНІЙ РУТІ. ФОТО. ВІДЕО

Розмовляла Вікторія Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus