USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцький замок штурмують альпіністи. ФОТО

22 Серпня 2009 16:56
 
У Луцькому замку фестивалитимуть три дні – від сьогодні тут триває «Любарт-фест». Заплановано низку заходів. Серед них – виставки, ярмарок майстрів народної творчості, показ колекції костюмів, фестиваль дзвонарного мистецтва. Про це 22 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Ми хочемо, щоб у нас замок жив життям Середньовіччя. Для цього треба, щоб тут відбувалися дійства», – розповів директор історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тарас Рабан. 
Нині ж у замку відчувається справжній дух епохи: костюми, музика, дійства – усе нагадує давні часи.
Народні майстри показують вироби, поводять майстер-класи. Ковалі, флористи, бджолярі, пасічники, привезли сюди свою продукцію.
Зверху альпіністи ніби штурмують замок. Спробувати себе у цій ролі може кожен охочий. Так само, як і повправлятись у стрільбі з арбалету. Окрім того, у програмі фесту виставка «Бронь Замкова», показ колекції дизайнерів, козацький табір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ирка Показати IP 22 Серпня 2009 17:47
Жаль, развалят скоро наш Замок- столько лет простоял нерушимый, а через пару десятков таких скалолазаний, разушится...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus