USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Львівське сміття розкидають на закинутих фермах та заводах

5 Грудня 2016 16:59
Львівське сміття продовжують незаконно скидати на Житомирщині та Сумщині. Окрім того відходи виявили і на закинутому заводі у Львівській області.

Зокрема, у Житомирській області поліція перевіряє можливий факт несанкціонованого скидання львівського сміття у регіоні.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій головного управління Національної поліції у Житомирській області, наприкінці минулого тижня жителі селища Миропіль Романівського району виявили неподалік Миропільського сміттєзвалища купу сміття і повідомили про знахідку правоохоронців.

Від влади селища Миропіль до поліції також надійшла відповідна заява. На місце події виїжджали працівники поліції.

«Комунальники поскаржились у нашу селищну раду, що ціла купа сміття вивалена посеред дороги на смітник поблизу селища Миропіль. У смітті були знайдені, серед іншого, документи пенсійного фонду Кам’янка-Бузького району Львівської області. Пізніше ми опитали людей у Мирополі та знайшли свідків, які бачили, як із звалища виїжджали немісцеві авто та величезний йшов сміттєвоз», - розповів телефоном Миропільський селищний голова Валерій Гиндич.

Загалом, за його словами, на миропільський смітник вивезли, попередньо, близько 20 тонн сміття. Сьогодні комунальники проводять його утилізацію.

Окрім того, у Сумській області 2 грудня жителі села Ярмолинці Роменського району виявили на покинутій фермі купу сміття і повідомили про знахідку правоохоронців, зазначивши, що напередодні місцеві мешканці бачили 4 вантажівки з нібито львівською реєстрацією.

Також, у ніч з з 1 на 2 грудня у Сокалі Львівської області на територію колишнього заводу хімічного волокна було завезено велику масу сміття, яке намагалися затрамбувати трактором у давно недіючий пожежний резервуар значних розмірів, - повідомляє видання В Сокалі.
«У Сокалі сніжно, тому сміття не кидається в очі, тим більше в такому місці, де значна частина сокальчан ще не була жодного разу. Зараз частина сміття все ж лишилася обабіч резервуару, воно парує і смердить, запрошуючи до себе собак і безхатченків. Багато сміття є в непошкоджених пакетах, тому може багато розповісти про його власників та місце, з якого його привезли. Сподіваємося, що правоохоронні органи вже знають, де шукати господарів цього зухвалого «подарунку»,- йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Нагадаємо, у травні на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині,спалахнула пожежа. Під час гасіння пожежі стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Людей завалило відходами з висоти 90 метрів. Трагедія у Грибовичах викликала обурення діями мера, який роками блокує будівництво сміттєпереробного заводу та всіляко перешкоджає вирішенню цієї проблеми. За 10 років його мерства проблему так і не вирішили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
кекс Показати IP 5 Грудня 2016 17:01
а під адміністрацію пороха слабо?
дідо Показати IP 5 Грудня 2016 17:44
Це наслідок байдужості та егоїзму тих, хто не хотів виручити львівян у біді.
бандерівець до дідо Показати IP 5 Грудня 2016 20:34
не проти допомогти але знаючи львівян вони вам би ніколи не допомогли а розказували та вчили б жити!!
Сусідка до дідо Показати IP 5 Грудня 2016 18:31
А ти не проти щоб я свій непотріб приносила тобі хоть під поріг а можна і в хату?
дідо до Сусідка до дідо Показати IP 5 Грудня 2016 18:56
Це не львівяни викидують сміття, а субпідрядники,які є не завжди чесними. ситуація створенна жлобством сусідніх міст .яким плювати,що інші українці мають проблеми.
О! до дідо Показати IP 5 Грудня 2016 19:37
а може потрібно все робити як потрібно і проблеми можуть навіть не виникати- а не звинувачувати всіх і вся!
Перехожий Показати IP 5 Грудня 2016 21:05
Вже те львівське сміття починає по троху діставати. Може вже пора львівяням свого улюбленого мера на місце поставити.? Бо в противному випадку всі українці йому під хату те сміття привезуть. Тоді він бігом зачухається...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus