USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Люди у травмпунктах через «шумахерство» маршрутчиків

27 Лютого 2013 13:57
Лучанин потрапив до одного з травмпунктів у Луцьку в результаті падіння у маршрутному таксі.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС у Волинській області.

Так, близько 22 години із травмпункту Луцької ЦМКЛ надійшло повідомлення про те, що до них із тілесними ушкодженнями звернувся 19-річний лучанин.

Під час розмови із хлопцем встановили, що тілесні ушкодження він отримав, впавши у маршрутному транспортному засобі. Хлопець відмовився розповідати деталі, та його відпустили додому.

Співробітники ВДАІ Луцького МВ УМВС з’ясували, що постраждалий травмувався при падінні в салоні під час гальмування маршрутки, за кермом якого перебував 35-річний чоловік. Водій у той момент гальмував на зупинці громадського транспорту по вулиці Станіславського, що в Луцьку.

За даним фактом проводиться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Свідок Показати IP 27 Лютого 2013 18:46
Я їхав тією маршруткою і ворогові не побажаю того що пережив бідолашний хлопчина, водій як тормозив то мене теж аж підкосило добре що я сидів а не стояв а то би опинився разом з тим бідолахою в травмпункті.
поздоровляю Показати IP 27 Лютого 2013 20:31
Дякуючи виконкому міської ради та особисто міському голові Романюку М.Я. тепер за подібні неподобства будемо платити на 25% дорожче. Чому? Відповідь: ні сам мер, ні його заступники маршрутками не їздять.
небайдужа Показати IP 27 Лютого 2013 22:09
Вимагайте гроші як компенсацію+довідки з травпункту+Даї-----ЦЕ ПРАЦЮЕ!!!Перевірено на собі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus