USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Маленькі лучани пізнавали «котяче життя»

2 Березня 2015 16:50
Весь світ учора, 2 березня, відзначав день котів. Хоч свято нове для нас, та любов до братів наших менших залишається ще з давніх-давен.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ КОТИ РАЗОМ ЗІ СВІТОМ СВЯТКУЮТЬ «ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО». ФОТО

У бібліотеці-філії №5 КЗ «Луцька міська ЦБС» відбулася пізнавальна година для юних користувачів-учнів 2-Б класу ЗОШ І-ІІІ ст. №22 – ліцею.

Перед дітворою пройшов парад котячих літературних героїв: Кіт у чоботях, Матроскін, Леопольд, Базиліо, Патрік та Мурена.

Дітвора з великим задоволенням розповідала про своїх домашніх улюбленців, читали вірші, загадували загадки про котів.

З цікавістю діти переглянули виставу «Пан Коцький» в якій прийняли участь учні класу: Д. Зінчук, Я. Зубер, Б. Адамчук, В. Соколюк, В. Зубок, А. Годовицький, А. Яремів, А.Кордельчук, М.Колупанов, А. Шліхта, І. Поліщук.

Юні користувачі ознайомилися з книжковою виставкою «В гості до КОТОМАНІЇ», грали в ігри, переглянули мультиплікаційний фільм «Котик і півник».

Батькам і дітям захід сподобався, а учасники одержали в нагороду дитячі книжечки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus