USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» змела «Миколаїв». Рахунок 5:0. ВІДЕО

28 Жовтня 2015 18:45
На луцькому стадіоні «Авангарді» завершився матч 1/8 фіналу Кубка України між «Волинню» та ФК «Миколаїв». Лучани впевнено перемогли з рахунком 5:0.

Нагадаємо, що у першому матчі лучани перемогли візаві у Миколаєві – 2:0.

«Волинь» дуже серйозно віднеслася до повторного кубкового матчу із «Миколаєвом». На поле затуманеного «Авангарду» вийшов основний склад лучан, хіба через ушкодження або відновлення після травми в запасі чи поза списку 18-ти залишилися Насонов, Гуменюк, Політило і Герасимюк, - інформують у прес-службі лучан.

Перші 15 хвилин пройшла у розвідці, при тому, що суто небезпечних моментів більше створили гості, яким хіба скромність і скутість не дозволила відкрити рахунок. Ковальов і Берко свої нагоди втратили.

Але згодом притисла «Волинь» гостей до воріт. На 27 хвилині Шарпар витримав паузу, аби Кобахідзе уникнув офсайду, віддав пас на грузинського легіонера, і той з гострого кута пробив Чумака - 1:0.



Вдруге господарі забили після серії масованих атак. На 34 хвилині Чумак двічі виручав своїх партнерів, але після добивання у виконанні Кравченка з кута воротарського був безсилий - 2:0.



Туман на полі посилився, а от стосовно результату гри, то його, туману, вже не було.



Перша атака Волині в другому таймі завершилась взяттям воріт. Кобахідзе прострілив з лівого флангу і Козьбан з лінії воротарського переправив м'яч під поперечку - 3:0.



А вже повністю «посипався» «Миколаїв» після двох вилучень – за друге попередження пішли відпочивати Чучман і Любчак. На 83 хвилині Політило класно вирізав діагональ на Кобахідзе й Сандро в дотик увігнав м’яча від поперечки у ворота – 4:0.



«Крапку» на доданих хвилинах поставив Діденко, який з 10 метрів був точним – 5:0.


Не вийшло в цьому матчі боротьби, «Волинь» змела суперника, який, втім заслужив на гол престижу. Вже у п’ятницю дізнаємося суперника лучан у чвертьфіналі національного кубка.

Волинь – Миколаїв – 5:0
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
!!! Показати IP 28 Жовтня 2015 20:07
красавичики!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus