USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Матері бійця з Волині безплатно прооперували серце

29 Червня 2016 09:46
Матері захисника України, військовослужбовця Володимира Додя з Волині зробили безкоштовну операцію на серці.

Так, нещодавно до Спілки воїнів АТО Волині звернулася мати мобілізованого військовослужбовця, учасника бойових дій Володимира Додя з проханням надати матеріальну допомогу на проведення невідкладної операції на серці. Про це йдеться насайті організації.

Її син був призваний у серпні 2014-ого року. Відслуживши рік та отримавши статус учасника бойових дій, він виявив бажання призиватися вдруге і продовжити захищати Україну. 14 травня пенсіонерка Галина Додь стала пацієнтом реанімації міської лікарні. Каже, не раз переживаючи за сина на сході, потрапляла у лікарню: «Мій стан здоров’я значно погіршився через переживання за його долю, за його життя».

Після лікування в реанімації лікар порадив їй зробити невідкладну операцію на серці – шунтування за 60 тисяч гривень. Зараз пані Галина проживає сама в гуртожитку. Коли сказала сину, що потрібна операція, Володимир відповів, що вони з хлопцями зберуть грошей. Мати бійця не розуміла, як хлопці можуть допомогти грошима, адже поки син служив, вона навпаки відсилала всі гроші на потреби бійців.

У зверненні до голови спілки Олега Твердохліба вона написала: «Шановний Олег Анатолійович, я знаю, що ви дуже підтримуєте сім’ї мобілізованих військовослужбовців. Допоможіть і мені як матері учасника АТО, який на сьогоднішній день захищає територіальну цілісність та незалежність України».

Своєю чергою Олег Твердохліб звернувся до головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні Івана Сидора і попросив надати безоплатну медичну допомогу. У результаті цього матері волинського воїна провели безкоштовну операцію 8 червня.

«Спілка воїнів АТО рада сприяти допомозі бійцям та їхнім сім’ям, адже ці люди справді роблять все для боротьби за Україну, а ми в свою чергу маємо допомогти їм», — каже голова спілки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волонтер Показати IP 29 Червня 2016 10:18
Цікаво як мати просила допомогу то було крізь вуха... а як твердохдіб то помогло....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus