USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Мешканка мікрорайону Теремно відстоює право бути лучанкою

2 Липня 2016 09:16
Довести належність свого будинку до території Луцька намагається мешканка вулиці Мисливської.

Про це йшлося під час 10-ої сесії Луцької міської ради.

Із запитом до міського голови звернувся депутат Григорій Пустовіт. З його слів, до нього звернулася громадянка, яка мешкає на вулиці Мисливській і має всі документи, що підтверджують належність будинку до Луцька, в тому числі, архівні витяги про передачу місту Луцьку з Луцького району та села Теремно і найменування вулиці Мисливської. Під час останніх виборів будинок належав до однієї з виборчих дільниць Луцька.

Велике здивування жінки викликало те, що під час судового засідання їй стало відомо з документів відповідача, що її будинок на вулиці Мисливській належить тепер нібито до села Липини Луцького району, хоча під час двох останніх виборів вулиця Мисливська не входила до меж дільниць, утворених у селі Липини.

Чіткої відповіді від посадових осіб Луцької міськради про те, що її будинок входить в адміністративні межі міста вона отримати не змогла. Отже, міського голову просять надати їй довідку про те, що вона мешкає у місті Луцьку, а не в селі Липини. Також просять повідомити, чи затверджувала Верховна Рада починаючи з 2010 року зміни меж Луцька.

Депутати підтримали запит.


Зауважимо, що під час цієї ж сесії на проблему визначення меж Луцька вказував депутат Андрій Козюра. Так, обранці міської громади вирішили звернутися до Верховної Ради з проханням розглянути та затвердити Проект землеустрою щодо встановлення меж міста Луцька в найкоротші терміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Міша Показати IP 2 Липня 2016 09:19
Селюхи в місто хочуть
міші Показати IP 2 Липня 2016 10:13
не так.....місцеві "царьки" з ліпін підгайців маяків рованців користуються послугами міста а до міста не хочуть, гарний деребан у них получається по землі!!!
Селюк Показати IP 2 Липня 2016 10:35
Містянин вонючий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus