USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Міліція прокоментувала інцидент із спробою зґвалтування у Луцьку

30 Жовтня 2015 15:46
Кримінальну справу проти двох чоловіків, які, зі слів лучанки, намагались її зґвалтувати, у луцькій міліції не відкрили.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив очільник Луцького МВ УМВС Ігор Муковоз.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку двоє нетверезих чоловіків намагалися зґвалтувати жінку, - у цьому переконує, власне, постраждала. Прикрий інцидент трапився у багатоповерхівці у районі ЗОШ №21, що знаходиться у Луцьку на вулиці Кравчука.

Так, зі слів головного правоохоронця обласного центру, кримінального провадження з вищезазначеного приводу у міліції не порушували, оскільки постраждала відмовилась писати заяву на власних кривдників:

«Для того, щоб відкрити кримінального провадження по факту зґвалтування, а це стаття 152 Кримінального кодексу України, потрібна заява. А постраждала громадянка відмовилася її писати, зауваживши, що нічого правоохоронцям вона повідомляти не хоче», - зазначив Ігор Муковоз.

Окрім цього, він запевнив журналістів, що особи, які перебували на момент скоєння інциденту разом з постраждалою, жодного відношення до правоохоронних органів не мали і не мають.

Виклик зареєстрований в журналі Єдиного обліку о 19:57.

Також очільник луцької міліції зауважив, що правоохоронці самі інформували про подію «Варту Порядку», оскільки тісно співпрацюють із вищезгаданим громадським формуванням.

Нагадаємо, співпрацюють учасники «Варти порядку» і луцькі правоохоронці щодня. Так, о 17-18 годині у Луцькому міськвідділі відбувається спільний інструктаж, під час якого керівництво Луцького МВ та «Варти порядку» домовляються про необхідну кількість людей та техніки. Залежно від оперативної обстановки вирішується, скільки чоловік підсилюватимуть патрулі правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 31 Жовтня 2015 01:40
НУ й дура...
динамовка Показати IP 2 Листопада 2015 13:19
пролетела

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus