USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Міліцію Волині просять встановити походження зброї лісопорушників

27 Квітня 2015 14:44
У Волинських лісах браконьєри полюють без відповідних дозволів з незареєстрованої зброї. Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У лісових угіддях Великоглушанського лісництва ДП «Любешівське ЛМГ» під час рейду лісова охорона виявила двох браконьєрів.

Лісоохоронцям, серед яких були лісничий Федір Куземич та єгер Федір Тарасюк, вдалося затримати порушників правил полювання. Ними виявилися жителі села Бірки Любешівського району.

У браконьєрів вилучено незареєстровану мисливську рушницю, яка як пізніше стало відомо, попередньо привезена з Луганської області в 2005 році.

На місце події прибув дільничий інспектор Любешівського райвідділу міліції Анатолій Губчик, та по цьому факту склав протокол про порушення правил полювання та володіння незареєстрованою зброєю.

Досить було відпустити лісопорушників, як одного із них, наступного дня лісова охорона знову виявила на території лісових угідь уже з іншою рушницею. По даному факту лісівники повідомили працівників міліції. Однак правоохоронці не встигли швидко зреагувати на виклик, тому спроба затримати браконьєра лісовою охороною самотужки – провалилась.

Звідки в чоловіка арсенал зброї, скільки одиниць та чому полює у заборонений час без будь-яких дозвільних документів, виявить виявить слідство, - сподіваються лісники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus