USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мішель Платіні у Варшаві вдягнув медаль сину волинянина Федецького

1 Червня 2015 18:35
Уродженець Нововолинська, захисник “Дніпра” Артем Федецький розповів “Світському житті” на каналі 1+1, чому не послухався заборони УЄФА брати з собою діток на церемонію нагородження у фіналі Ліги Європи.

“Пообіцяв сину ще у півфіналі, коли пройшли “Наполі”, що підемо отримувати медаль. Звичайно, хотілося отримати медаль з кубком. А потім він запитав, чому ми не отримали кубок.

Каже, розумію, ви програли, але нічого страшного. Срібло це теж медаль. Хоч було заборонено брати із собою діток, та я сказав, що піду однозначно. Я синочку пообіцяв. Дай Бог, щоб наступного року ми виграли золото”, – поділився Артем.

Крім того, Федецький наголосив, що футболістам хочеться бути прикладом для бійців, які воюють за Україну.

“Я патріот України, і готовий воювати за неї. І хочеться бути прикладом для тих людей, які воюють на Сході. Робитимемо все можливе і неможливе, щоб давати їм натхнення, наснагу. І просто так ми Україну нікому не віддамо”, – заявив дніпрянин.

А ще Федецький зізнався, що його вичитують теща та дружина за помилки в матчах.

“Відпустка? Куди поїдемо не знаю. Хочу присвятити сім’ї час. Дружинам мене, звичайно, налаштує, дасть прочухана за ті помилки, які у мене були. Вона просто профі у цьому, в футболі. Спочатку дружина, потім тренер. А тим більше теща. Вона мене так вичитує, що я просто в шоці”, – додав оборонець.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Києві команда "Дніпра" обіграла італійський "Наполі" в повторному півфіналі Ліги Європи, і таким чином увійшла в фінал. В історичному єврокубковому фіналі команда поступилася іспанській «Севільї».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
dura lex sed lex Показати IP 1 Червня 2015 20:45
"чому не послухався заборони УЄФА брати з собою діток на церемонію нагородження у фіналі Ліги Європи" - ідемо в європу...
Анонім до dura lex sed lex Показати IP 2 Червня 2015 06:59
А українцям закон не закон...
читач Показати IP 2 Червня 2015 06:58
Ще б про це через місяць написали :)))
Любомль Показати IP 2 Червня 2015 07:34
Браво Артем - ми тобою пишаємся, ти є справжнів патріотом України та Волині !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus