USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Міського голову Володимира-Волинського образив напис на біл-борді

1 Липня 2015 17:01
Тему про те, хто відповідальний за зміст реклами на білбордах, журналісти “БУГу” підняли після того, як побачили неподалік дошкільного закладу №8 “Волошка” рекламу із зображенням пляшки пива. “Мінскае” пропагували із порушенням законодавчих норм України.

Згідно з законом України “Про рекламу”, стаття 22 “забороняє розміщення реклами на товарах та у друкованих виданнях, призначених переважно для осіб віком до 18 років, або у розрахованих на зазначених осіб частинах інших друкованих видань, не може розташовуватися ближче ніж за 300 метрів прямої видимості від території дитячих дошкільних закладів, середніх загальноосвітніх шкіл та інших навчальних закладів, в яких навчаються діти віком до 18 років”.

Рулетку брати не довелося – навіть візуально помітно, що рекламний щит із пропагандою “Мінского піва” – значно ближче до садка, ніж 300 метрів.

Журналісти видання звернулися у міськвиконком із запитанням, хто контролює зміст того, що пропагує зовнішня реклама у місті. Відповідальних, звичайно, знайшли. Однак вони тільки плечима знизували, мовляв, не вкурсі, батьки не скаржилися.

Однак плакат порушував законодавство України і на це мали би реагувати відповідні органи.

“Мінскає” прибрали. Однак, на його місці з’явився борд, який ображає гідність міського голови Петра Саганюка – “Лист від князя Сагана до волинського пана”.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Петро Саганюк офіційно звернувся до голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із заявою захистити його честь і здоров’я від посягання невідомих осіб. А трапилося це після того, як активісти «Чорної гвардії імені Нестора Махна» облили міського голову зеленкою.

Нагадаємо, інцидент стався 5 червняблизько 07:30, коли двоє невідомих молодиків у військовій формі чатували мера на автостоянці, поруч із міською радою Володимира-Волинського.Отже, після борду із надписом “Лист від князя Сагана до волинського пана”мер Володимира-Волинського задумався над створенням спеціальної структури при міськвиконкомі, яка б відповідала і затверджувала зміст того, що чіпляють на біл-борди.

“Треба створити спеціальну структуру, яка затверджуватиме зміст реклами, яку планують клеїти у місті. Архітектура відповідає лише за технічні моменти розміщення конструкцій, а от моральність, зміст, наповнення бордів має також хтось серйозно контролювати і погоджувати!”, – підсумував на оперативній нараді Саганюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 17:05
зробили би активісти в Європі таке, відповідали б по повній.... а в нас можна все- БЕЗНАКАЗАНІСТЬ!!!
Дмитро до Анонім Показати IP 1 Липня 2015 21:45
Тут головне білборд з правдою про Саганюка.Пиво- не суттєво! Зачепило "князя" за живе!
З МІСТА "КНЯЖОГО" до Анонім Показати IP 2 Липня 2015 08:50
НА СТОРОЖІ БЕЗЗАКОННОСТІ І НЕПРАВОПОРЯДКУ СТОЇТЬ НАША "КНЯЖА" ВОЛОДИМИР - ВОЛИНСЬКА ВЛАДА.В ЦЬОМУ МІСТІ ВСЕ З ДОЗВОЛУ ПЕТРА, ПО ПАНЯТІЯМ, А ТУТ ЙОМА-ЙО , БЕЗ ДОЗВОЛУ, КАРАУЛ! А ДЕ БУВ БОРЕЦЬ З АЛКОГОЛЕМ КОЛИ ЙОГО ОТОЧЕННЯ ОСКАРЖУВАЛО В СУДАХ ЗАБОРОНУ НА ТОРГІВЛЮ АЛКОГОЛЕМ ВНОЧІ? ЧОГО МОВЧАВ? ТАК ПИВА ЗЛЯКАВСЯ ЧИ ПРАВДИ ПРО СЕБЕ НА ІНШИХ БОРДАХ? ТЕПЕР І ЗМІСТ БОРДІВ ТРЕБА БУДЕ ТЕЖ З "КНЯЗЕМ" УЗГОДЖУВАТИ. МАРАЗМ. А БДЖОЛИ ПО ТЕРИТОРІЇ ВОЛОДИМИРА МОЖУТЬ БЕЗ ПЕТРОВОГО ДОЗВОЛУ ЛІТАТИ ?
свояк Показати IP 1 Липня 2015 20:00
Так - таки так. Безнаказаність породжує безнаказаність То ж не наказані корупційні дії міського посадовця породжують таке саме ставлення і до нього. То ж до чого тут Європа. Там за свої злочинні вчинки та за такі ж дії близьких і рідних посадовці відповідають пред законом.
Петрик до свояк Показати IP 1 Липня 2015 21:54
Це вже вибори почалися, люди добрі! Петро Данилович знову очки в громади заробляє. А чого ж до того підтримував своє цілодобовопродаюче бадягу оточення , зокрема "кашилька" і слова не сказав проти продажу горіляки вночі....Вибори, вибори,...
Mik (галицька миша) до Петрик Показати IP 2 Липня 2015 08:07
Петрику, будь ласка, пояснiть ****** галицаєвi значення слiв "бадяга" i "кашилька".
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 21:15
В Луцьку біля 22 школи аналогічна реклама пива. То хто заробляє на цих рекламах?
Кортить комусь дуже Показати IP 1 Липня 2015 23:00
Якась свобода знову хоче у крісло і красти красти красти але не вийде бо вже люди побачили хто ви і що вміете робити
Mik (галицька миша) Показати IP 2 Липня 2015 08:03
Не можна розмiщувати публiчно подiбнi зображення без особистого дозволу зображеної людини. I не має нiякого значення, ким саме є зображена людина, чи мiським головою, чи сантехником житлової контори.
Друкарська помилка: сантехнIком.
123 Показати IP 2 Липня 2015 10:40
Гнати треба того Саганюка, засидівся, доріг немає, зато на кармані є
кака Показати IP 31 Жовтня 2015 17:42
Саганюку головне щоб його автобуси з папірохами на польщу іздили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus