USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Міжнародне свято у Луцьку: для тих, хто любить своє місто

27 Квітня 2015 22:41
16 травня 2015 року разом із Вільнюсом і Тбілісі, Ригою та Амстердамом, Копенгагеном та іншими містами Європи та України свято Дня Вуличної Музики вперше охопить вулиці Луцька.

День Вуличної Музики — веселе й добре міжнародне свято, ініціатором якого в 2007 році виступив легендарний литовський музикант Андрюс Мамонтовас, - повідомляють організатори.

Суть ідеї проста – щороку в третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів виходять на вулиці свого міста, щоб заграти й заспівати людям власну музику: просту й складну, нову й стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз, будь-що!

Тобто в святі Дня Вуличної Музики може взяти участь кожен, хто готовий вийти на вулицю і грати музику. Професіонали та аматори, зірки й початківці – будь-хто, хто вміє грати на інструменті, сам або з друзями, незалежно від того, чи то буде лише кілька акордів чи професійне виконання музики, може стати учасником цього масового фестивалю.

День Вуличної Музики – це некомерційний проект, що організовується силами Громадської Організації «Лoгістичний Штаб» та небайдужих людей, які люблять музику, веселий настрій і своє місто. Адже саме в цей надзвичайний день звичайна прогулянка містом може подарувати безліч неймовірних вражень і несподіваних музичних відкриттів!

Організатори запрошують до участі у Дні Вуличної Музики:

- Музикантів: професіоналів, аматорів чи тих, хто просто хоче спробувати себе у ролі музиканта у цей день. Беріть свої гітари, барабани, бубни, маракаси, губні гармошки і приходьте 16 травня на День Вуличної Музики. Створіть собі святковий настрій!

- Майстрів хендмейду, кулінарів, кондитерів.

- Акторів театру, цирку, жонглерів, танцівників - покажіть свої таланти!

- Спонсорів та партнерів. День Вуличної Музики - волонтерський проект, але він все одно потребує незначних витрат.

Усе, що потрібно для участі – зареєструватись у відповідності до Правил Дня Вуличної Музики та не проспати час свого виступу :)

У рамках Дня Вуличної Музики у Луцьку планується проведення Першого Дитячого Броканту. «Brocante» в перекладі з французького – вінтажний ринок. В Європі, Америці та Азії діти влаштовують гараж-сейли та розпродажі іграшок та книг, адже давати друге життя старим речам – це ознака свідомості та екологічного мислення.

Окрім того, діти вчаться заробляти свої перші гроші, і батьки усіляко це підтримують. Адже це можливість розгрузити полички та довірити дитині завдання заробити на власну іграшку самостійно.

Ідея заходу – діти для дітей. Учасники продають свої іграшки, а зароблені кошти витрачають на свій розсуд.

День Вуличної Музики – це ковток свіжого повітря і гарного настрою для нас, українців, в той час, коли наша держава переживає нелегкі часи, - стверджують організатори.

Більше інформації та реєстрація на сайті: www.streetmusic.com.ua Ми віримо, що 16 травня Україну об'єднає музика.

Крім того, вже цими вихідними у Луцьку – фестиваль їжі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus