USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Музикантка з Луцька отримала в Європі «Золоту скрипку»

15 Жовтня 2011 14:30
За сприяння міського голови Миколи Романюка ансамбль скрипалів Луцької музичної школи №3 взяв участь у Міжнародному фестивалі слов’янської музики «Musik Regensburg» (Німеччина). До Луцька колектив повернувся з нагородою - став Лауреатом І премії фестивалю.
Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.
У цій мистецькій міжнародній імпрезі брали участь близько 300 музичних колективів та окремих виконавців з Чехії, Німеччини, Білорусі, Росії, України.
Виступи Луцького колективу та його окремих виконавців супроводжувалися гучними оваціями глядачів. Особливо імпонували твори волинських композиторів, які вирізняються своєю мелодійністю та проникливістю.
Спеціальні фестивальні нагороди отримали учасники ансамблю скрипалів: Юлія Четвергова стала володаркою титулу «Золота скрипка», Світлана Мандзюк - «Срібна скрипка», а Богдана Дяченко отримала титул «Чарівна скрипка».
Ще одна учасниця колективу - Мирослава Понурко, стала дипломантом фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
музикант Показати IP 16 Жовтня 2011 08:37
Романюк - глибоко культурна людина і дбає в місті не лише за трубу і каналізацію, а й за культурну сторону життя. Так має бути, бо все починається з культури.
Понурко Мирослава Показати IP 27 Жовтня 2011 14:44
Це була класна поїздка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus