USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Мирна акція протесту добровольців «перекочувала» у чиновницькі кабінети

29 Квітня 2015 17:12
Сьогодні, 29 квітня, біля Волинської ОДА зібралися активісти та представники Правого сектору Волині з метою мирного протесту. Обурені діями діючої влади добровольці рушили до чиновницьких кабінетів.

Нагадаємо, причиною таких дій послужило те, що вперше за історію участі Добровольчого Батальйону Правого сектору в проведенні так званої «АТО» на базу Правого сектору навели важке озброєння Української армії.
Так, зайшовши разом із бойовими побратимами до Волинської ОДА, командир 3-го батальйону Добровольчого українського корпусу Віталій Ковальчук (друг Устим) звернувся до першого заступника голови Волинської ОДА Сергія Кудрявцева. Він продемонстрував йому прапор Волині, який «супроводжував» воїнів під час війни на передовій:
«Це – прапор Волині, який протягом тривалого часу був на передовій. Два тижня тому його зняли з позицій. До цього хлопці під цим прапором захищали цілісність і суверенність держави. Два тижні тому бійці Правого Сектору покинули Піски й виїхали на базу. Усе відбувалося дисципліновано і під контролем. Однак, не зважаючи на дотримання усіх угод та договорів, учора, 28 квітня, Збройні сили України, зокрема 25-та і 95-та бригада, оточили нашу базу із вимогою здати зброю. Тож, ми хочемо почути позицію й волинських високопосадовців стосовно дій вищих ешелонів влади», - звернувся доброволець до Сергія Кудрявцева.

Зауважимо, що самого губернатора, Володимира Гунчика, на місці не було. Його заступник зазначив, мовляв, голова наразі перебуває у справах поза межами Луцька.

«Зрозумійте правильно, друзі, я є представником тієї політичної сили, яка одна з перших стала на захист нашої Батьківщини. В принципі, вихід з ситуації – порозумітися, вислухати усі сторони й опонентів також. Треба прийняти рішення, що задовольнить обидві сторони конфлікту. Тоді ми зможемо далі відстоювати нашу землю», - відповів Сергій Кудрявцев обуреним воїнам.
Однак у діалог втрутився народний депутат Ігор Лапін, який від імені батальйону «Айдар» прийшов підтримати Правий Сектор:

«Дискредитація добровольчих батальйонів - це те, про що Путін почав говорити у ЗМІ ще рік тому. Все просто: прибрав добровольців – прибрав і Нацгвардію. Як гасити танки – так охочих немає, а оточити добровольців, які і у вогонь, і воду – будь ласка. То є злочинні накази», - зазначив він.
Після короткого діалогу перший заступник голови Волинської ОДА зателефонував до Володимира Гунчика й у телефонному режимі повідомив йому, що нині відбувається не, що інше, як спотворення реальної інформації з метою дискредитувати українські добровольчі підрозділи.
Утім, під час розмови губернатор наголосив, мовляв, уже проінформував з цього приводу заступника глави Адміністрації президента Віталія Ковальчука. Той, своєю чергою, зауважив, що подібна інформація надходить протягом дня з усіх регіонів.

«Те, що пан Ярош є радником Головнокомандувача Збройних Сил України Віктора Муженка, дає йому право «напряму» донести потрібну інформацію «наверх» без нагнітання ситуації», - почулось у слухавці.

Тим часом, сам Сергій Кудрявцев висловив власну думку, що добровольчі батальйони – найдисциплінованіші серед усіх військових формувань в Україні.

За станом на 15 годину мирна акція протесту підійшла до завершення, а керівник Волинського осередку Правого Сектору Сергій Дружинович дав розпорядження добровольцям бути у «бойовій готовності», аби, у разі крайньої необхідності і команди від провідника, виїхати задля улагодження конфліктної ситуації до столиці, або туди, де це буде найбільш необхідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Перехожий Показати IP 29 Квітня 2015 17:18
О! Лапін! Так ти ж і сам - "влада"? Щось я вже нічого не розумію.
Анонім до Перехожий Показати IP 29 Квітня 2015 17:22
ту*ий, значить.
то-то до Перехожий Показати IP 29 Квітня 2015 17:23
От таку владу маємо і так і живемо. Народ заслуговує тої влади, яку обирає.... Моісей 40 років водив, так що наберіться терпіння.
Анонім до то-то Показати IP 29 Квітня 2015 23:35
"Моісей 40 років водив" для того щоб вимерли всі, хто пам'ятав, як вони "погано жили в Єгипті під фараонами. Шлях пішки від Нилу до землі обетованої займай пару неділь.
Лапін-АФЕРИСТ до Перехожий Показати IP 30 Квітня 2015 15:27
ПІДРОРОТІ,дайте мені поноваження і ці бандити дорогу в Маневичі забутуть,а не лише дорогу до держустанов.За чим дивиться влада,Лапін прийшов в облраду до свого товариша Вітер. Сумно Вам та випийте оковитої і за містом хоч референдуми проводьте.Чомусь крім Лапвна жодної людини яка б підтримала ПС.Дограбувались,докришувались!!??)))Ви на правльному шляху шлопці,якоро в Манечах на Вас субак спускати будуть і автомати недопоможуть.
Всезнайко Показати IP 29 Квітня 2015 17:20
коментар було видалено
Анонім до Всезнайко Показати IP 29 Квітня 2015 17:23
ко*ел всезнайко-сепар з'явився............
вася до Всезнайко Показати IP 29 Квітня 2015 17:26
в жопу себе стрельни , засранец !
Такі да! до Всезнайко Показати IP 29 Квітня 2015 17:32
Сходи і попробуй "розстріляти". ПИСИ. Памперси не забудь.
ВжеНеДивуюся Показати IP 29 Квітня 2015 17:41
Абсолютно вірне рішення. Стріляють ВСУ, а правосєки йдуть з протестом до голови облдержадміністрації. Згідно з логікою, головнокомандувач в нас Гунчик. Вітаю Вас, пане Володимире, з новою посадою. Слава ... Облдержадміністрації! Амінь!
макс Показати IP 29 Квітня 2015 18:31
Чому стільки людей не на роботі?
рекс до макс Показати IP 29 Квітня 2015 19:19
А вони знають що то таке?!
Укроп Показати IP 29 Квітня 2015 19:09
лапин піариться на війні як може, і форма, і псевдопатріотизм. а сам єрамею прислужити старається. огидно.
мирна_Я до Укроп Показати IP 29 Квітня 2015 19:14
Що те Лапіно зробило за час свого депутатства? Тільки зарплату отримував за наші податки!!!
сектор Показати IP 29 Квітня 2015 19:13
Породили... - тепер спокою довго в Україні не буде, вони лише воювати налаштовані, а далі робіть висновки ...
321 Показати IP 29 Квітня 2015 19:20
А Гунчик втік...:)))
не пацик Показати IP 29 Квітня 2015 19:29
свята пасхи вже закінчились а вони дальши хороводи водять ? можна подумати що в нас час е таемно ? хто і як попав на посаду -через кого-за що і кому зобовязаний : а також матеріальній стан кожного можновладця за 24 роки які бігають по партіях як артисти на вечерниці ? дурня це все ! нічого немае спільного з нашим майбутнім і реальностью тим більше знаючи хто стоіть за цими виставами : Вибрали владу самі так цілуйте іі
Штефан Показати IP 29 Квітня 2015 19:33
о, ВАфлєй! Маєтки Фірташа охраняв, а тепер Правий сектор! Срамота!
птн пнх до Штефан Показати IP 30 Квітня 2015 12:59
Оцей Файлей - це Нововолынське позорище! Дивіться, на фото з прапором Волині, тримає прапор в двох чорних наколінниках на мирній акції (наколінники потрібні на війні, а не тут). Понти. Він дійсно охороняв маєтки Фірташа, поки інші воювали. І що ж це Ярош не бачить що в Нововолинську керує ПС член Партії Регіонів Фафлей!!!!!!?????!!!!!!! В нього криміналу більше як в вас дипломів освіти. Це перевірена, точна інформація. Перевірте самі. Будете в шоці!!!
Прапор Показати IP 29 Квітня 2015 19:36
Прапор Волині хороший!В мене товариш на сході командиром роти воює і просив прапор Волині, а то у його бійців на постах стоять їх регіональні прапори, а в нього немає.Я шукав в мережі, так це "добро" коштує 400 грн., а прапор України 50 грн.А тут пацани з волинським прапором по хатах колядують!Віддайте хоч прапор на фронт!
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 19:36
"28 квітня, Збройні сили України, зокрема 25-та і 95-та бригада, оточили нашу базу із вимогою здати зброю. Тож, ми хочемо почути позицію й волинських високопосадовців стосовно дій вищих ешелонів влади», - звернувся доброволець до Сергія Кудрявцева." - ідіоти, вони не розуміють, що у держслужбовців є таке поняття, як субординація, і зараз вони штовхають Кудрявцева на те, щоб він перевищував свої службові повноваження та давав оцінку діям та рішенням Президента України. І після цього хтось попробуйте скажіть мені, що правосеки не займаються знищенням держави?
факт до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 20:02
Совість би мав, цей прапор біля 8 місяців був з нашими хлопцями в Пісках і тільки на днях як повернувся на Волинь
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 19:38
А якби відповідь Кудрявцева цим правосекам не сподобалась - вони б по старій своїй звичці почали би вимагати від нього, щоб написав заяву про відставку за власним бажанням, і т.п.
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 19:39
«Те, що пан Ярош є радником Головнокомандувача Збройних Сил України Віктора Муженка, дає йому право «напряму» донести потрібну інформацію «наверх» без нагнітання ситуації», - правду каже.
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 19:40
"Нагадаємо, причиною таких дій послужило те, що вперше за історію участі Добровольчого Батальйону Правого сектору в проведенні так званої «АТО» на базу Правого сектору навели важке озброєння Української армії." - лично мне понравилось в этом предложении слово "вперше". Ведь даже в инете имеется видео, когда танк ВСУ под Мариуполем давит джип ПС. Я уже не говорю о регулярных сообщениях о перестрелках между добровольческими батальонами и ВСУ.
книга Показати IP 29 Квітня 2015 20:09
Ого, та тут одні цитувальники зібрались)
123 до книга Показати IP 29 Квітня 2015 20:52
Молодці хлопці Це наші Волинські Герої! Які не один місяць захищали у найгарячіших точках нашу неньку! Героям Слава ! Підтримати ПС -це святий обовязок кожного! А ви писаки херові позатикайтесь, бо дуже вже від вас смедить!
Рожищанин Показати IP 29 Квітня 2015 20:48
Між цими довбаними правосєками стоїть кілька рожищан - один зовсім юний, другий придуркуватий повністю, Войтюк його прізвище, у нього навіть погляд такий, ну... одне слово - **біл, третій Старіков. Ото, люде, думайте: цей Старіков жодного дня ніде офіційно не працював, усе своє життя їздив до Польщі, возив контрабас, машини ганяв, жодної копійки податків не заплатив в державу, але себе називає гордо - ПАТРІОТ! Який він нах патріот? Там очевидно усі такі... На фронт їх усіх, в окопи!!!
пр Показати IP 29 Квітня 2015 20:50
Откуда столько людей в форме?как в селе перед посевной?почему не на фронте?герои должны быть там!
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 21:06
вони вже пообіцяли спалити адміністрацію президента: http://www.pravda.com.ua/news/2015/04/29/7066290/ "Якщо влада нас не почує, то це буде попереджувальний мітинг. Наступний мітинг триватиме стільки, скільки буде горіти Адміністрація президента", - заявив він.
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 21:06
...представники "Правого сектора" заявили, що армійців, які оточили базу ДУКа, нібито "накрутили", запевняючи, що вони збираються "йти на Київ скидати (президента) Порошенка". - http://www.pravda.com.ua/news/2015/04/29/7066290/
Анонім до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 22:18
ДУКа сейчас официально не существует. Ведь именно так говорил Порошенко, когда утверждал что все добровольческие батальонs влились в состав ВСУ. Или ты не веришь своему президенту? Следовательно, любое вооруженное формирование вне рядов ВСУ на территории, подконтрольной ВСУ - это бандформирование. Не более и не менее.
свг Показати IP 30 Квітня 2015 09:42
цікаво а пропорм Волині устим себе обмотав щоб холодно небуло. прапор навіть не вицвів на сонці і від донецьких вітрів.
Держслужбовець Показати IP 30 Квітня 2015 18:33
Вражає тупість диванної сотні! Хлопці воюють по- справжньому, відчайдушно, а це не дає "злити" Україну. Президент обіцяв закінчити за дві неділі АТО, а також закрити свої заводи в Росіїї. А у вас виходить Порошенко правлильний, а вояки патріоти - заважають. Правий Сектор бажаєм процвітання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus