USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На аукціоні «одягнули» бійців 51 бригади

28 Листопада 2014 15:47
Благочинний вечір з нагоди 75-ї річниці утворення Волинської області відбувся у Турійську. У його рамках організатори влаштували аукціон і лотерею на підтримку Збройних Сил України. Завдяки цьому зібрали понад 67 тисяч гривень, за ці гроші придбають теплі речі для бійців 51 (14) окремої механізованої бригади, що формується нині у Володимирі-Волинському. Про це інформує ВОДТРК.

Голова Турійської районної ради Ольга Черен, яка взялася за організацію благочинного вечора на підтримку української армії, подякувала його учасникам і гостям за розуміння. Вона повідомила, що нині в зоні АТО перебуває майже триста жителів району. Двоє бійців загинули, ще про одного – нічого не відомо.

До слова, під час попередніх таких акції у Турійському районі збирали менше коштів. Нині ж люди самовіддано допомагають війську, вірять у перемогу над агресором і відновлення цілісності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus