USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Кромберзі» у Луцьку відпрацьовували гасіння пожежі. Фото

21 Жовтня 2016 16:44
На базі підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» у Луцьку відбулись тактико-спеціальні навчання. Участь у навчаннях узяли рятувальники трьох пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру.

За легендою навчань, внаслідок порушення правил пожежної безпеки у складському приміщенні підприємства трапилась пожежа, - інформують у прес-службі волинських рятувальників.

Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів було проведене оповіщення персоналу про умовну небезпеку та розпочалася евакуація людей з виробничого корпусу. Крім того, працівники пожежної дружини підприємства за допомогою порошкових вогнегасників та пожежних кран-комплектів розпочали гасити загорання.

На ліквідацію імітованої пожежі першими прибули рятувальники найближче розташованого підрозділу – 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. Після розвідки вони підтвердили підвищений номер виклику, за яким до місця події було направлено рятувальників ще двох луцьких підрозділів. Загалом у навчаннях узяли участь більше тридцяти вогнеборців, було задіяно 6 пожежно-рятувальних автомобілів. Співробітники підрозділів ДСНС здійснили оперативне розгортання ланок газодимозахисної служби, провели гасіння пожежі та евакуацію умовного потерпілого. Крім того, до навчань долучилися медики та правоохоронці.

Підбиваючи підсумки навчань, учасники детально розглянули та проаналізували усі етапи, оскільки ліквідація пожеж на об’єктах промисловості вимагає максимально оперативних та злагоджених дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Васька Показати IP 21 Жовтня 2016 16:59
К нам приєхал цирк
СС до Васька Показати IP 21 Жовтня 2016 17:22
Цирк буде тоді, коли ці хлопці будуть рятувати твою дупу. От тоді веселуха буде
Іван Показати IP 21 Жовтня 2016 18:58
Цікаво скільки майна і матеріалів заводу винесли під приводом цих навчань.
11111 Показати IP 22 Жовтня 2016 13:10
а я думаю чого вони там вчора лазили з паном К-иком..............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus