USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На що нарікають волинські платники податків

23 Квітня 2014 09:29
З початку року на антикорупційний сервіс «Пульс» з Волині надійшло 19 дзвінків. В одинадцяти випадках громадяни інформували про перешкоди у поданні звітності чи процедурі реєстрації, - повідомили у секторі обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у Волинській області.

Питання недосконалої роботи органів Міндоходів на Волині громадяни піднімали у 4 випадках і двічі ставили питання безпідставності чи недоцільності перевірок представників місцевого бізнесу.

Про ймовірні корупційні ознаки користувачі антикорупційного сервісу «Пульс» на Волині поінформували лише один раз. До речі, викладені факти в ході перевірки не підтвердилися.

Діяльність центру обслуговування платників стала підставою теж лише для одного звернення на «Пульс».

До слова, нарікання на діяльність ЦОП теж виявилися безпідставними.

Як запевнили у секторі обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у Волинській області, усі дзвінки на «Пульс» опрацьовуються у максимально короткі строки.

Не більше як протягом трьох діб із часу звернення громадяни можуть розраховувати на зворотній зв’язок – інформацію про перевірку викладених фактів та, при потребі,

заходи реагування.

Загалом роботу спеціального антикорупційного сервісу «Пульс» Міндоходів на Волині оцінюють досить позитивно, оскільки інформація безпосередньо від платників податків про недоліки сприяє вдосконаленню роботи органів Міндоходів та дозволяє оперативно реагувати на потреби платників податків, - наголошують у ГУ відомства в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ростислав Показати IP 23 Квітня 2014 09:38
шановні а де податківці беруть гроші за державну зарплату можна так жити?вони ж ті податки і самі "забирають" чи не так? подивіться на одну з жінок самих простих начальників відділів як вона жирує ! добавляє в соцсетях свої фото а сама ніде не працює Звідки гроші? чому за таких чиновників нова влада не береться!!!!!!
настя Показати IP 23 Квітня 2014 09:46
да уж вони живуть круто ці начальникі податкової Правий сектор чомусь за них не береться їхні віли не подивиться і автівочки за які гроші купили вони
правий Показати IP 23 Квітня 2014 09:57
треба треба за цих лохів взятися грошикі у них є скотина
знаючий Показати IP 23 Квітня 2014 10:19
їм вже давно треба кормушку закрити ! корупція процвітає хто з нею боретьсяя! той що має вілу і жінку непрацюючу
Василь Показати IP 23 Квітня 2014 11:07
по телебаченню показували як минула влада розважалась в самому Міністерстві доходів і зборів. прості працівники розказували яке там було гуляння і крик вже давно пора таку структуру -Бордель закрити подивіться на тих чиновників і у луцьку чому їх ще тримають на посадах ? вони ж все покрали і зараз ше розказують ганьба Ваші руки в крові молодих людей які загинули не за те щоб красти далі і жити з розкішшю поки другі працюючі чесним трудом виживають що ця влада поміняла ? Яценюк Турчинов Тягнибок?
пппппп Показати IP 23 Квітня 2014 11:23
на наші податки вони живуть на державну з\п так не розженешся як вони та це не вічно ***
Оля Показати IP 23 Квітня 2014 12:10
Та,що тут говорити.Колтишній податківець, а зараз не знає чи він там робить чи ні Чирко казав,що він такий розумний крепко,що так гарно живе. Віла шикарна,грошенят по горло,достойна пенсія,такому розумному,який так гарно і вміло крав та й сухим вийшов з води. Треба вміти.А зара в святі пішов,гріхи замолювати,думає,що Госпождь йому простить.Ні не простить,хай навіть і не думає він і йому подібні.Та злодії вони всі,саме головне,що ніхто їм нічого не робив і не робить.Яка люстрація,який правий секторр-цен фігня натуральна.А нам то буде капец повний. Можилво тоді і підгімемося і самі це порвемо і викинемо
Пенсіонер до Оля Показати IP 24 Квітня 2014 09:12
Чирко вже років пять, як не працює в податковій, ви краще подивіться на теперішніх керівників, як квартири поділили в будинку біля податкової, все керівництво одержали квартири, авто на яких їздять, вже не знають куди гроші дівати
коля Показати IP 23 Квітня 2014 12:23
да тут все правду написали люди давайте вже їх брати і виносити в кріслах з тої податкової . Там сплошна корупція працюють по боротьбі а самі беруть і беруть то чому ще ніколи не знайшли корупціонера на тисячі чи мільйони а то за 400 грн найдуть і вже вони багато зробили. соромно треба гнати таких в шию як казав Ляшко не знаю чи зараз там працює такия як власюк по корупції то подивіться яка дружина і діти які у них достатки то хіба можна так жиріти ?!!!!! сімейки корупціонерів де ж ви шановні дорогі понабирали такі віли машини одягаєтесь від дольче віта? коли вже це все припинеться
луцьк Показати IP 23 Квітня 2014 13:13
ужас что сейчас делается когда будут изменения
знаючий Показати IP 23 Квітня 2014 16:17
Так, з підприємцями добре працюється начальству з відділу фізичних осіб. Там цілий клан сидить ( всі на літеру "П") процвітає....з кожним днем.....авто...., парфуми з феромонами....Жирують...без гривників не заходь....бо будуть гавкати...Добрі тьотки позбирались. А, що вже інспектори мають біду....не знають як догодити, що не день, то інші забаганки. А якщо ні, то згамають і не відчують смаку. Ось такі монстри там чекають на вдячних платників.
Податківець Показати IP 24 Квітня 2014 09:05
А чому забули про сімью Гринюків, батько і діти в податковій, автопарк з пяти машин вподобання лексуси та мерседеси, три віли а квартир мабуть самі не порахують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus