USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучан турбують дороги і нетактовні водії

23 Вересня 2014 12:00
Комунальні проблеми та нетактовна поведінка водіїв маршруток: понад 600 звернень від лучан надійшло у групу оперативного реагування «15-80» з 8 по 20 вересня.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови 23 вересня.

Протягом звітного періоду на адресу міськради надійшло 615 телефонних звернень, із них – 193 – інформаційного характеру. Про це повідомив заступник начальника відділу звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Сергій Назарук. З його слів, 143 звернення стосувалися житлово-комунальної сфери міста. Так, на контролі залишаються звернення лучан щодо асфальтування доріг, тротуарів та прибудинкових територій за адресами: вулиця Степана Бандери 8, 10, Словацького, 1, Крилова, 8, проспект Волі 13, 66 та встановлення критої зупинки навпроти міської дитячої поліклініки на вулиці Чорновола, 1. Окремо звернули увагу на питання відновлення пішохідних переходів на вулицях Ковельській, 9 та Федорова, 9. Мешканці будинку на вулиці Шота Руставелі 13а звернулися із проханням встановити лавку біля під’їзду.

Діяльності ДКП «Луцьктепло» стосувалися 93 звернення лучан. Така кількість нарікань викликана через занижені параметри гарячого водопостачання. Прориви тепломережі ліквідували на вулицях Січовій, 3, Гордіюк, 10, Конякіна, 4а, та проспекті Молоді, 10.

Перебоями в електропостачанні житлових будинків та квартир викликані 33 звернення, усі вони направлені у міську філію ПАТ «Волиньобленерго».

Діяльності КП «Луцькводоканал» стосувалися 23 звернення. Протягом звітного періоду ліквідували 7 витоків з системи холодного водопостачання.

Збільшилася кількість звернень щодо зупинки ліфтів у житлових будинках. Так, у зв’язку із капітальним ремонтом ліфтів на контролі залишаються звернення мешканців будинків на вулиці Дубнівській, 12, Арцеулова, 3, Гулака-Артемовського, 3, Київський майдан, 3. Всього з цього питання надійшло 32 звернення.

На адресу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» скерували 13 звернень, які стосувалися вивезення побутових відходів. На контролі лишається питання встановлення контейнеру на території музичної школи на вулиці Кривий Вал, 7.

Руху міського пасажирського транспорту стосувалися 38 звернень. Пасажири найбільше нарікають на нетактовну поведінку водіїв, відсутність рейсів та недотримання графіків руху (скарги надійшли на маршрути № 4, 9, 9а, 15, 18, 47). Їх передали на реагування в управління транспорту та зв’язку.

З настанням осені у першій декаді вересня надходили скарги на спалювання на території міста твердих побутових відходів, опалого листя, стерні та залишків сухої рослинності. У відділ екології передали 15 таких звернень. Розпорядження міського голови щодо заборони спалювання листя, залишків сухої рослинності та побутових відходів у Луцьку підписали 11 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 23 Вересня 2014 12:12
Лучан турбують не тільки дороги і нетактовні, але й люстрація депутатів та керівників Луцької міськради. Назарук, як і його дід Кирильчук Євген (бувший нардеп Юлі), багато чого не договорює...
віта Показати IP 23 Вересня 2014 12:28
люстрація усіх чиновників луцька і волинської області. за які гроші у них автівки діти начаються в зарубіжних вузах дружини не працюють а "модні" ого-го!! там половина таких треба повиганяти!!майданівці повинні довести це до кінця. дай боже щоб не розкрадали держслужбовці країну!!!за державну зарплату так не проживеш шикарно!
Оля до віта Показати IP 23 Вересня 2014 14:03
Треба вміти Віта.Нам це не світить. Нас до корит не допустять.А хібань в нас країна-це кубло злоджіїв, продажників, корупціонерів, олігархів і бандитів.В ближньому часі,коли ця війна буде тривати років 3 переб"ють всіх наших молодих,здорових,чесних людей. А своїх діток ці бандити на війну не пошлють,вони за кордоном.Так,що нам гаплик.Вибори на носі і наші телята і барани люди підуть голосувати за учорашніх злодіїі і чиновників,нових людей не допустять до влади,бо їм каюк.А в наших розумних дітей нема грошей,нема мільйонів,що туди попасти.А коли буде третій майдан.коли?
Анонім Показати IP 23 Вересня 2014 12:35
Дєвочкі, які у вас думки благородні! Обіцяю, я подарю вам дзеркальце та намисто після третього майдану, як все доведете до кінця.
СЕРГІЙ Показати IP 23 Вересня 2014 12:43
ЗА ЛУЧАН І ДЛЯ ЛУЧАН ВСЕ РОБИТЬ ГОЛОВА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЄВРОПЕЙСЬКА ПАРТІЯ УКРАЇНИ . ГОЛОВА СОЦІАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ НАРОДНИЙ АВДВОКАТ ВОЛИНІ . ДЕПУТАТ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. ГОЛЄВА ОЛЕНА ВАСИЛІВНА.
Голєв до СЕРГІЙ Показати IP 23 Вересня 2014 12:48
То вона в старому місті вже переписала майно громаді Луцька!
Анонім до Голєв Показати IP 23 Вересня 2014 19:38
Голева, ТАК!!!
ПЕТРО Показати IP 23 Вересня 2014 13:29
ОЛЕНА ГОЛЄВА З НАРОДА І ВСЕ РОБИТЬ ДЛЯ НАРОДА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus