USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Схід споряджають волинських бійців - уже 14-ої бригади

28 Листопада 2014 22:00
Волинські волонтери сьогодні, 28 листопада, відвідали бійців новоствореної 14 окремої механізованої бригади на Рівненському полігоні.

На військовий полігон привезли 208 комплектів термобілизни та понад 400 пар теплих шкарпеток, а волонтери – 8 радіостанцій.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 1 грудня нове військове з’єднання, 14 бригада, постане на місці багатостраждальної 51 окремої механізованої бригади, яка постійно дислокується у Володимирі-Волинському.

Отож, сьогодні Представники Благодійного фонду «Волинь-2014», загону волонтерів «Гонта» та Луцького штабу «Автомайдан України» відвідали військовослужбовців, які нині перебувають в Рівненському навчальному центрі.

Військовослужбовці, які отримали «посилку», в один голос дякували благодійникам та волонтерам за надану допомогу. Кажуть, що ці речі вкрай потрібні для бійців, адже холод не дає змоги на повну використовувати потенціал військових. В той час, як зігрітий солдат – краще виконує поставлені завдання.

Заступник виконавчого директора Благодійного фонду «Волинь-2014» Володимир Кривович розповів, що сьогодні найбільше проблем виникає з придбанням термобілизни для військовослужбовців. Він пояснює це тим, що в стандартах української армії такого поняття як термобілизна наразі не існує.

Керівник Луцького штабу ГО «Автомайдан України» Олег Бондарчук, який забезпечив транспортування придбаних речей, повідомив, що сьогодні вперше побував на Рівненському полігоні. Каже, у волонтерів налагоджений тісний зв'язок із військовими, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції, куди щотижня доставляють усе необхідне: одяг, взяття, продукти харчування, медикаменти.

До слова, сума придбаного товару становить 50 тисяч гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus