USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Сході загинув ще один волинянин

22 Липня 2014 08:15
Волинь втратила ще одного бійця. На Сході загинув член Самооборони Майдану Волині - Олег Михайлов, псевдо - "Серапатист". Про це інформує заступник голови Волинської облради Ігор Гузь у соціальній мережі Фейсбук.

Олег, потрапивши в полон, загинув під час розвідки в тилу супротивника.

"Ще місяць тому спілкувався з ним про нестачу зброї та амуніції, пам'ятаю його під час акцій на Майдані. Завжди веселий та усміхнений", - пригадує Ігор Гузь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
viola Показати IP 22 Липня 2014 08:33
Співчуваю рідним. Чому Гузь сидить в теплому кріслі а не їде на схід воювати
гiсть Показати IP 22 Липня 2014 08:35
Порошенко ще 50 млн.попросив на озброэння,забравши у науковцiв.Ясно,що ,,яструбам,,потрiбнi територii ,а не люди.I на Сходi, на Заходi гинуть.
п до гiсть Показати IP 22 Липня 2014 09:00
Вибачте, а що наші науковці такого винаходять, що є важливішим за життя наших військових?
гiсть Показати IP 22 Липня 2014 09:31
Одна частина буде вбивати iншу,а потiм сусiди займуть пустелю.Домовлятися треба,а не вбивати.
Igor до гiсть Показати IP 22 Липня 2014 11:39
З ким домовлятись ? Назви цих людей ? Якщо це заморозити то через рік другий це ж саме буде і в інших областях. І так поступово дойдуть до центру... На цьому держава Україна в її сучасних межах перестане існувати і ми повернемось до вихідної точки...
Андрій до гість Показати IP 22 Липня 2014 15:51
Назвіть хоч одного з Донбасу кого змушували, чи хоча б принижували за те, що він розмовляє російською. Стосовно торгівлі, в Україні в 100 разів більше російських товарів ніж наших у них, при тому, що їх якість набагато гірша від українських аналогів, те саме стосується білоруських товарів виготовлених в Чорнобильській зоні. Це Вас не бентежить? Депутати які продали свій народ і його батьківщину підуть на переговори по зміцненню України і її процвітанню? Не смішіть.
іра Михайлова Показати IP 22 Липня 2014 17:53
сонце наше !!!!!!!!!! я знаю, ти в раю.
крі до іра Михайлова Показати IP 24 Липня 2014 22:46
Він завжди був справжнім .. Я його знала і пишаюсь цим !!!
Наталя Показати IP 22 Липня 2014 23:43
Возле Олега Михайлова на фото - Игорь Лапин - адвокат из Луцка. Слава Украине - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
до Наталі Показати IP 19 Січня 2015 09:17
Лапін з Ковеля.по луцькому округу він у ВР пройшов.
MARIA Показати IP 18 Квітня 2017 10:35
http://ipress.ua/ru/news/oleg_tverdohleb_o_boevom_puty_y_voennom_prestuplenyy_deputata_lapyna_205855.html ...старшего лейтенанта Игоря Лапина (позывной "Зола"), который вообще не участвовал в боях за Георгиевку. .... Игорь Лапин снова обращался ко мне, просил меня дать сводную информацию об обстоятельствах боя. Но я ему ответил, что ты якобы участвовал в боевом столкновении, поэтому должен сам знать обо всех обстоятельствах. Он ушел, а уже под вечер организовывал группу, якобы для зачистки, а на самом деле помародерствовать по селу. И вот они идут переулком, который параллелен центральной улице, ведущей на Луганск. В группу, сами понимаете, попали "избранные из избранных", которым всегда нужна охрана. Охранником они с собой берут замечательного человека, пулеметчика Олега Михайлова, не объясняя ему суть задачи. На улице уже темнело, и на них, откуда ни возьмись, выходит "сепарская" группа под названием "Вежливые люди". Наши "воины", даже не приняв бой, побросали оружие и бежали. Остался один Олег Михайлов, и силы были не равны, он был окружен противником. Поняв, что это уже "конец", он взорвал себя, унеся с собой десятки жизней сепаратистов. Его храбростью был поражен даже враг: боевики взяли чудом уцелевший телефон, набрали сыну и сказали, что его отец Герой. А та "команда", которая его туда позвала, так испугалась, что 24 часа после этого выпивала. И только на второй день вернулась, чтобы забрать изуродованное тело Олега.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus