USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На свята на Волині працюватимуть майже 500 поліцейських

29 Грудня 2015 14:37
Оперативний штаб на новорічно-різдвяні свята працюватиме в цілодобовому режимі.

Про це стало відомо під час прес-конференції у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області сьогодні, 29 грудня.

Так, заступник начальника Головного управління Нацполіції в області Анатолій Шумик, повідомив, що напередодні новорічно-різдвяних свят вже сформовані групи реагування, оперативний штаб, який працюватиме цілодобово, в штабі є інформація про проведення заходів. В новорічну ніч на Волині в місцях найбільшого скупчення людей працюватимуть 190 співробітники поліції області. У складі патрульних нарядів в області задіють 234 поліцейських.

У Луцьку на свята патрулюватимуть місто 17 автомобілів, 11 піших патрулів і 35 працівників Національної гвардії.

Так, уточнив тимчасово виконувач обов’язків начальника ГУ Нацполіції області Петро Шпига, патрулюватимуть місто працівник патрульної поліції. Диспетчерам бачать онлайн всі наряди поліції, скеровують найближчий патруль на місце виклику. Сьогодні, переконує він, патрулі мобільні і швидко реагують на виклики.

Крім того, зазначив Петро Шпига, в управлінні вирішили збільшити кількість слідчо-оперативних груп з 2 до 5 у великих містах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123456 Показати IP 29 Грудня 2015 14:54
Усі знайють, що бувші міліціянти, які не пройшли атестацію, мітигнують тому, що їх відстронили від корупційних схем (за важку роботу та мізерну зарплату мітенгувати сенсу немає). А чому тоді мітенгують та перекривають рух шахтарі, аграїї.... Тут щось не так.... Напевно і під землею, і на полях також є корупційні схеми, "кормушки", які ці працівники не хочуть полишати і переходити в інші перспективні галузі нашої економіки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus