USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Великдень у Рожищі частували паскою з усіх сільрад району

4 Травня 2016 08:46
Святковий концерт — творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців району, присвячений 25-ій річниці Незалежності України, «Україна Незалежна – ти наша доля, віра і життя!» відбувся 3 травня в РД "Просвіта". Про це інформує Район. Рожище.

А оскільки творчий звіт припав на Великдень, до організації заходу додали святкової атрибутики — у вигляді смаколиків з пасхального столу, якими щедро пригощали працівники районних будинків культури, та Великодньої виставки пасок і крашанок від сільських та міських бібліотекарів, яка експонувалася у фойє.

Під час концерту в залі ніде було яблуку впасти. Нічого дивного, адже на сцені виступали кращі з кращих. Та й це один з тих рідкісних святкових концертів, який проводиться у вихідний день, а не в будень, після обіду, коли більшість містян на роботі. Тож і глядачі, й артисти отримали чимало взаємних позитивних емоцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus