USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На верхівці Говерли встановили новий незвичайний рекорд

3 Червня 2015 10:03
Незвичайний рекорд, у здійсненні якого взяли участь 30 українців: по 15 чоловік з Харкова і закарпатського Міжгір'я, встановили в Україні. Про це інформує ZN,UA.

Українці виклали своїми тілами на вершині гори Говерла герб України. Тризуб з тридцяти чоловік зайняв майже дев'яносто квадратних метрів.

"Ідея прийшла мені місяця півтора тому. Вирішили, що будуть підніматися на гору дві групи: одна від Сходу, а друга - від Заходу, а на вершині вони об'єднаються і викладуть тризуб. Ми поцікавилися, і виявилося, що такий рекорд раніше не був зареєстрований, от ми і вирішили на нього піти", - розповів ініціатор проекту харків'янин Роман Веприцький.

З його слів, крім нього в рекорді брали участь також його друзі та однодумці, а дорога, яку вони обрали на вершину, виявилася не з легких. Також харків'яни встановили на найвищій точці України флагштоки і закріпили на них прапори України і Харкова. Для цього вони на власних плечах несли всю дорого близько 130 кілограмів будівельних матеріалів. Раніше повідомлялося, що українці встановили масовий рекорд виконання гімну Києва.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 08:38
ну й дебіли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus