USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – 6 тисяч неповнолітніх платників податків

29 Листопада 2014 09:00
Майже 6 тисяч неповнолітніх волинян отримали цьогоріч «ідентифікаційні коди» і стали платниками податків.

Так, упродовж 2014-го року за реєстраційними номерами для своїх неповнолітніх дітей звернулися 5 тисяч 996 волинян. Інформація про всіх неповнолітніх платників податків за заявою їхніх батьків чи опікунів внесена до Державного реєстру фізичних осіб. Відповідні статистичні дані оприлюднили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у І кварталі 2014 року в органах доходів і зборів Волині реєстраційні номери облікової картки платника податків вперше отримали 1005 дітей до 16 років.

До слова, потреба в реєстраційному номері облікової картки платника податків в учнівської молоді виникає, коли дитина вирішила вступити до спеціального чи вищого навчального закладу, або за інших життєвих обставин. Незабаром нагода скористатися реєстраційним номером випаде старшокласникам шкіл та випускникам середніх навчальних закладів під час реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Отож, щоби не створювати стресових ситуацій для дітей, у ГУ ДФС у Волинській області нагадують: батькам усіх учнів-старшокласників варто заздалегідь подбати про реєстраційний номер облікової картки платника податків для своєї дитини.

Необхідні роз’яснення щодо заповнення документів можна отримати у центрах обслуговування платників при податкових інспекціях області. Картку платника податків із присвоєним реєстраційним номером можна отримати за п’ять днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus