USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині демобілізованих добровольців проситимуть до війська

31 Березня 2015 13:48
Із демобілізованими добровольцями й контрактниками, які повернулися із зони АТО, будуть «працювати», аби вони повернулися на службу.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 30-го березня.

Губернатор назвав демобілізованих добровольців й контрактників «золотим запасом Збройних Сил України».

«Повертаються наші військові із зони АТО у зв’язку із демобілізацією, тому я прошу звернути особливу увагу на контрактників й добровольців. Це люди з високим вишколом й моральним спрямуванням. Це - наш золотий запас Збройних Сил України. Вони є готовими високопрофесійними вояками, яким не потрібно додаткових навчань, які мають великий досвід у бойових діях. Звісно, вони зараз хочуть відпочити, але я прошу з ними працювати», - звернувся Гунчик до комісарів Волині.

Зауважимо, що під час четвертої хвилі мобілізації боронити суверенітет Україні на сході зголосилось близько сотні добровольців з Волині.

Щодо мобілізаційного плану, то він виконаний на 80%, у розшуку перебувають 6 679 військовозобов’язаних осіб. Тим часом працівники ДАІ допомагають розшукати «ухилянтів». Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло й про те, що техніку волинських військових відремонтують, адже кошти є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus