USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині - ДТП, загинув 16-річний юнак

1 Серпня 2014 13:00
На дорогах Волині вчора, 31 липня, трапилося кілька ДТП. Про це інформують у прес-службі УДАІ УМВС України у Волинській області.

Неповнолітній водій, 16-річний мешканець Маневич, керуючи трактором «Т-40» з причіпом, рухаючись по лісовій дорозі в східному напрямку від селища, перевозив трьох неповнолітніх осіб. Під час руху з причіпа випав 16-річний мешканець Маневич та потрапив під заднє праве колесо причіпу.

В результаті інциденту хлопчина отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої травми живота та грудної клітки. Його доставили в реанімаційне відділення Маневицької центральної районної лікарні, де він від отриманих травм помер.

Окрім того, вчора близько 15 години на автодорозі Львів–Радехів-Луцьк сталася ДТП з потерпілими. Водій, 40-річний мешканець села Полонка Луцького району, керуючи автомобілем «Фіат Скудо» виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес Бенц», під керуванням 59-річного мешканця Горохова. Внаслідок аварії обидва водії та пасажири автомобіля «Фіат Скудо» отримали тілесні ушкодження.

Пасажирами «Фіат Скудо» були дівчинка і хлопчик, відповідно – 3 і 6-річного віку. Всіх потерпілих доставили в травматологічне відділення центральної районної лікарні.

Ще одна аварія трапилася в місті Луцьку о 17 годині 50 хвилин на перехресті вулиць Ковельська-Чернишевського. 39-річний водій, що проживає в Рожищенському районі, у селі Квітневе, керуючи автомобілем «Мерседес-711», виконував маневр повороту ліворуч, та не надав дорогу мопеду «Альфа» під керуванням 26-річного мешканця Луцького району, села Боголюби, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок чого відбулося зіткнення, водій мопеду «Альфа» отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в нейрохірургічне відділення Луцької ЦМЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Свідок Показати IP 1 Серпня 2014 13:37
ще близько 20:00 години було якесь ДТП поблизу Там-Таму..... біля розташованого неподалік АЗС.... що там трапилося? не в курсі??
Українець до Свідок Показати IP 1 Серпня 2014 13:54
http://www.volynnews.com/news/extreme/bilia-tam-tamu-zitknulys-dvi-mashyny/
Луцьк Показати IP 12 Серпня 2014 11:44
Як можна бути такім дибілом???їдучі в машині з двума дітьми щей такого віку виїжджати на зустрічну смугу???голову я б йому відірвав!!!СУКА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus