USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині не розуміють причину кар’єрного росту податківця

21 Листопада 2014 13:31
Пояснити, за які здібності отримала посаду виконувач обов’язків очільника податкової інспекції у Володимирі-Волинському, просять в облраді.

Як повідомив у депутатському запиті до голів облради та облдержадміністрації Валентин Кошельник, у Володимирі-Волинському простежується незрозуміло швидкий кар’єрний ріст «людини, яка прийшла півроку тому з центру зайнятості на посаду очільника відділу по документальних перевірках».

Депутат запитує, які здібності показала ця особа, яку призначили виконувач обов’язків очільника податкової у місті. На його думку, це може бути пов’язане з її братом, який був одним з очільників податкової міліції в Україні за правління Януковича.

Запит депутати підтримали.

Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло про конфлікт між головним податківцем та мером міста. Зокрема, міський голова Володимира-Волинського нарікає, що виконувачем обов’язків першого заступника начальника податкової адміністрації міста є людина з часів Януковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
як. Показати IP 21 Листопада 2014 13:35
як фамілія??
Тарас Показати IP 21 Листопада 2014 13:49
А чому податківців не люструють взагалі? Вони ж там вже зажрались і далі тіж самі що при Януковичу сидять і "заробляють"
Андрій до Тарас Показати IP 21 Листопада 2014 14:10
так вони ж заробляють на нових господарів, тому і не чіпають
ярик підприємець Показати IP 21 Листопада 2014 14:16
Да оце так влада! на нових заробляють і всі сидять і далі откати беруть.Ганьба треба міняти всю систему. Казали будуть міняти а як добрались до корита то все забули!!!!!!!!!!
Віра Показати IP 21 Листопада 2014 14:24
брехня так і продовжується. Полатківці розжилися і ніхто їх не запитує де і за державну зарплату так можна жити!
ЛУЧАНКА Показати IP 21 Листопада 2014 14:33
Ох... як когось жаба задавила... А Гузь молодий, досвідчений патріот своєї держави!!! Він завжди має свою думку...ні перед ким не кланявся... Дуже достойний бути народним депутатом.... не будучи олігархом... достойно переміг. Вітаємо!!! А це що пишуть муру (одна чи дві людини) Ігор не звертай уваги, Бог їм суддя!!!
Податкіець зьВолодим Показати IP 21 Листопада 2014 14:50
Краще ця нова чим Хабарниця Омеліна!
Таки - так ! Показати IP 21 Листопада 2014 14:59
І знову продовжується дискусія. То ж запитаю шановного Віктора Кошельника - А Вам яке діло до цього призначення ? Хіба хтось може такому поважному депутатові Волинської обласної ради заборонити торгівлю вночі горілкою сорок метрів від КПП одного з військових містечок у Володимирі- Волинському ? А хіба хтось може забронити підпільну торгівлю тютюновими виробами та безмитним і безакцизним алкоголем депутатському корпусу Володимир- Волинського у забігайлівках та нелегальних магазинчиках модулях ? Звісно, що ніхто цього не зробить і ніхто не заборонить. То ж шановний депутате, не переймайтеся Ви так сильно такими " кадровими дрібницями ". Спіть спокійно і торгуйте спокійно безакцизним алкоголем , з чистою совістю споюйте солдатиків, школяриків і студентиків. ГРОШІ НЕ ПАХНУТЬ !!!
Герасим Показати IP 21 Листопада 2014 15:20
А коли ще ту Миросю Конечну приберуть, то ж ужас якийсь-позор, а ще й хамло яке.
PS до Герасим Показати IP 21 Листопада 2014 16:17
Та там таких Мирось пів податкової: Павлова накупляла машин і квартир за свою скромну заробітну плату ,Савчук гоцає на Мерседесі і майно скупляє,Сава запаковує дочку,Івасишин скромник на старенькій машині але донечці придбав житло в Одесі.....,ну за Степанюк вообще немає мови ТРУДЯГА,вам продобжити список....От власне за що проливають кров ,ні за кого панове.А влада ну це просто позор , в нас на Волині навіть нема достойних своїх податківців то треба запозичити у Рівненчан УЇВ,Полюховичів і т.п. Ганьба.......
Волинянин до PS Показати IP 21 Листопада 2014 22:10
Люди дажуть, що УІВ за посаду керівника відав 350 т. Американських рублів!
Податківець3 до Герасим Показати IP 22 Листопада 2014 16:32
Це точно сказано, ніг під собою не чує - на людей кидається як собака. А з нею ще одна заступниця керує Інночка Степанюк - лопатою гроші збирає, вже не знає яку машину купити! Ще й обоє по квартирці державній відхапали і бігом приватизували, хоча ще треба розібратись чи можна "службове" житло так швидко своїм зробити.
До Чуя Показати IP 21 Листопада 2014 15:53
Будь ласка переправте оце "А хіба хтось може забронити підпільну торгівлю тютюновими виробами та безмитним і безакцизним алкоголем депутатському корпусу Володимир- Волинського у забігайлівках та нелегальних магазинчиках модулях ?" до обласного податківця.А то він про це добре знає але чомусь примружує очі.
СБУ Показати IP 21 Листопада 2014 15:57
Таки-так , будь-ласка опишіть детально наведені факти в нашу адресу , джем з нетерпінням !!!!
свояк до СБУ Показати IP 21 Листопада 2014 19:17
Приїздіть до Володимира, і працюйте, працюйте. За шість місяців тут такого набачитеся і начуєтеся .Бо тут такого нариєте, що ОГО-ГО. Бо вже немає сил терпіти отих местних мафозів - морозів, кошельків, белів та інших папікових жуліків- шмелів. І кругом вони пхають носа і начальнка податкової свого поставити хтять і свойого прокурора, керівника міліції Дочекається влада нового майдану але вже у Володимирі. То ж приїздіть і прикрийте нехорошу славу Володимира як кримінально- контрабандистську столицю Волинської облатсі
СБУ Показати IP 21 Листопада 2014 16:00
Таки-так , будь-ласка опишіть детально наведені факти в нашу адресу , джем з нетерпінням !!!!
податківець Показати IP 21 Листопада 2014 16:36
А чого про Тімейчука ніхто не напише? Це ж зам обласного голови , досі в декреті відсижується, і машина нічогенька (баксів на сто тисяч) і хата нівроку. Колишній регіонал до речі ! Де люстраціяяяя...
Податківец2 до податківець Показати IP 21 Листопада 2014 21:57
І про сімейку Гринюків не забувайте. Автопарк його, сина, дочки трохи поступається автопарку януковича! А нерухомості той сам не порахує, продана земля біля податковоіі!!!!! Всіх на нари!!!
123 Показати IP 21 Листопада 2014 21:52
"Податківці" як вам не соромно обливати один одного брудом , якщо хтось у свій час не став керівником і сьогодні думає такім чином усуваючи конкурентів просунутись то знайте вас в майбутньому чекає те саме.пам'ятайте посієш вітер пожнеш бурю.
Податківець2 до 123 Показати IP 21 Листопада 2014 22:02
Одні живуть на зарплату, а купка купує посади, автівки, по декілька квартир - як бути з цим? Повернення ПДВ за гроші, скасування актів - за гроші. Де декларація про чесне життя?
Х до 123 Показати IP 25 Листопада 2014 17:05
Підтримую 100 відсотків. Якщо так багато серед вас знаючих про злочини, чому не повідомляєте "органам" ? І як з вашою мораллю, чому досі працюєте в підпорядкуванні таких "аморальних" керівників ? Чому не звільняєтесь? Не за горами введення в дію відповідальності за незаконні рішення. Побачимо яка свідомість у кожного з вас...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus