USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Оперативно затримали вбивцю 28-річного волинянина

31 Жовтня 2014 16:40
До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від жительки району. Жінка повідомила про те, що виявила в квартирі тіло свого колишнього чоловіка. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

"Правоохоронці негайно прибули на місце події та почали здійснення першочергових заходів та слідчих дій!, – розповів виконувач обов’язків начальника – начальник слідчого відділення підполковник міліції Олександр Могилецький. З його слів, під час огляду тіла 28-річного власника помешкання виявили тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани шиї. Працівниками міліції відпрацьовувалось декілька версії того, що трапилось у квартирі.

Згідно зі свідченнями знайомих, при житті постраждалий зловживав алкоголем, неодноразово висловлював наміри покінчити з життям, тому версія самогубства стала однією з основних, однак не відкидала й імовірність умисного вбивства.

Зрештою працівники міліції провели низку слідчо-оперативних заходів, завдяки яким встановили причетність до злочину 36-річного чоловіка, який деякий час проживав із постраждалим. Підозрюваний пояснив, що вбив товариша під час сварки.

Наразі чоловік затриманий. Працівники міліції продовжують розслідування з метою встановлення всіх обставин вчинення правопорушення, – повідомив Олександр Могилецький.

Слідче відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрило кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення до п’ятнадцяти років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Діма Показати IP 31 Жовтня 2014 16:48
оперативно??- люструвать негайно
121 до Діма Показати IP 31 Жовтня 2014 17:22
закрий рот. перед тим як щось тупе писати треба знати обставини
НН Показати IP 31 Жовтня 2014 22:18
псевдокультура. Лицо убийцы скрывают, типа, до суда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus