USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині оштрафують підприємство за порушення прав інвалідів

18 Жовтня 2014 17:14
Підприємству доведеться сплатити 180 тисяч гривень за порушення норм з працевлаштування інвалідів. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Згідно з повідомленням, прокуратура області згідно зі зверненням Волинського відділення Фонду соціального захисту інвалідів перевірила додержання підприємством «Торговельна компанія «Укр-Петроль» норм з працевлаштування інвалідів, визначених Законом України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні».

З'ясувалося, що на підприємстві працює на 11 осіб зі встановленою інвалідністю менше, ніж цього вимагає Закон. При цьому торгівельна компанія не повідомляла Волинський обласний центр зайнятості про наявні вакантні робочі місця для інвалідів та не сплатила передбачені законом адміністративно-господарські санкції за незабезпечення встановленого нормативу робочих місць для інвалідів у сумі понад 168 тисяч гривень.

Відтак прокуратура області в інтересах Волинського відділення Фонду соціального захисту інвалідів звернулася до суду з адміністративним позовом до ПП «Торгівельна компанія «Укр-Петроль», аби стягнути адміністративно-господарські санкції та пеню за невиконання нормативу робочих місць, призначених для працевлаштування інвалідів, у сумі майже 180 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 18 Жовтня 2014 17:35
За інвалідів має дбати держава, а не приватне підприємство. Це не совок.
балакун Показати IP 18 Жовтня 2014 18:32
Ці норми не виконуються на 80% підприємств області! Чому Ви решту не штрафуєте?
Че Показати IP 18 Жовтня 2014 20:59
Решта підприємств успішно відсуджують накладені штрафи. А у модному Укр-Петроль недбалі кадровики. При успішній роботі кадрової служби, навіть при відсутності працевлаштованих інвалідів, штрафів не бояться...
DJYJ Показати IP 19 Жовтня 2014 09:13
НЕ шановні троллі, чого вищите як свиня перед забоєм? ваше життя ще не закіничлось і невідомо що вас чекає попереду?! ЦЯ акція то перший крок перед працевлаштуванням покалічених на війні, адже багатенька сво*ота що ховалась в тилу їх на роботу буде старатись не брати. А їсти їм хочеться як і решті котра ховалась в тилу попередньо пострибавши на майдані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus