USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині «оживили» сільський стадіон

29 Липня 2014 16:44
Днями своє нове дихання отримав сільський стадіон села Заріччя Тойкутської сільської ради. Про це повідомляє «ПроКовель».

Селяни стомилися роками дивитися на спортивний об’єкт, який стрімко занепадає, і вирішили усі гуртом взятися за його реконструкцію. Найбільше раділи гарній справі громади дітлахи, яким там займатися спортом, ганяти м’яча по футбольному полі, а дорослим - приймати в себе змагання різного рівня.

Місцеве населення і численні спонсори потурбувалися, щоб зелене покриття футбольного поля було якісне, обгородили його. Поряд встановили для глядачів новенькі лавочки, збоку звели роздягальню для спортсменів, літній душ, а також туалет. І все це власними силами.

Проінспектували зроблене керівники району та під час урочистої церемонії відкриття стадіону подякували місцевим жителям за хорошу роботу. А ще відмітили, що лише спільними зусиллями, не чекаючи допомоги зі сторони, можна суттєво покращити благоустрій свого населеного пункту. І, як приклад своїм словам, назвали працьовиту громаду села Заріччя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus