USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині патруль затримав авто, що перебувало у розшуку

6 Лютого 2016 12:10
Патрулюючи на посту в Цумані, поліцейські зупинили автомобіль, який перебував в розшуку, - інформують у прес-службі поліції.

Спрацювала рубіжна система, яка фіксує по номерних знаках кожен автомобіль, що проїжджає повз поста, у тому числі, ті транспортні засоби, які знаходяться в розшуку.

Цей автомобіль Ауді сірого кольору рухався з Луцька. На посту в Цумані його зупинили, оглянули. З’ясувалось, що машину розшукує державна виконавча служба через два несплачені штрафи. За кермом був водій – один з трьох співвласників автомобіля, який нічого про ці штрафи не знав.

Патрульні викликали евакуатор, який доставив машину на штрафмайданчик.

Загалом, перша нічна зміна патрульних на посту в Цумані минула спокійно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
оце здивували Показати IP 6 Лютого 2016 14:16
такі машини з рошуком ДВС затримуються щодня на постах і це є повсякднна робота поліції за допомогою системи Рубіж. Скоро буде новина, як поліціянт Цюцюра сходив по великому в туалет((, чекаємо.......
Анонім Показати IP 6 Лютого 2016 15:30
так це правда я сьогодні там проіжав і бачів як воні іі там пів дня описували
Рома Показати IP 6 Лютого 2016 23:24
Просто піар!!! так нам ще і начальника патрульної служби призначили людину, яку за 1 рік роботи вигнали із органів!!! Оце і називається реформа по Українськи!!!
Анонім Показати IP 7 Лютого 2016 22:44
Брєд!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus