USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині переселенцям вручатимуть повістки

5 Липня 2015 19:00
Військкомати Волині примуть на облік всіх військовозобов’язаних з числа переселенців та вручатимуть їм повістки. Відповідне розпорядження військкоматам області дав голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час останнього засідання ради оборони області, - повідомляє «Вісник+К».

Нагадаємо, до 9 липня на Волині триватиме оповіщення та проходження медичного огляду військовозобов’язаними у рамках шостої хвилі часткової мобілізації. Процес іде дуже мляво. Критична ситуація у Ратнівському, Старо-Вижівському, Ковельському, Камінь-Каширському та Володимир-Волинському районах, найгірша – у Ковелі.

Під час останнього засідання ради оборони області, які відбуваються щотижня, голова Волинської облдержадміністрації піддав критиці мобілізаційну роботу. А також розпорядився, аби у військкомати прийняли на облік всіх військовозобов’язаних з числа переселенців. Вони мають пройти медичні комісії і, якщо їх визнають придатними, бути мобілізованими для захисту України разом із волинянами.

ЧИТАТИ ЩЕ: 6-А ХВИЛЯ МОБІЛІЗАЦІЇ: УЖЕ ПРИЗВАЛИ СТУДЕНТІВ, ВЧИТЕЛІВ, ЧИНОВНИКІВ, ДЕПУТАТІВ

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, повістки про мобілізацію отримають близько 10 тисяч волинян. Військові комісари запланували оповістити 9 тисяч 641 особу. До війська мають призвати 1461 військовозобов’язаного, із яких – 123 офіцери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Душман Показати IP 5 Липня 2015 19:19
Шукати потрібно в нічних клубах і місцевих радах .
анонімус Показати IP 5 Липня 2015 19:20
не дапутатів а депутата і не призвали а дали повістку бо вони там хворі всі
Андрій Показати IP 5 Липня 2015 20:45
А можна фірташевому "переселенцю" призначеному з Закарпаття керувати в Луцьктепло видати повістку? однаково байдикує. А ще "мажорів" прихопити, щоб веселіше було. (Чи може здоров'ям зобижені?)
Мутний Показати IP 5 Липня 2015 21:04
Коханюк Віталій переховується від мобілізації у своєї мами Коханюк Світлани
Рейх до Мутний Показати IP 6 Липня 2015 10:21
Це на Соборності?
Дмитро Показати IP 5 Липня 2015 22:41
Задрали з своїми мобілізаціями. Все на спину волонтерів. Або давайте команду в бій, або вертайте хлопців і здавайтесь як щурі, ато мобілізують 6-7 етап, а чи вони потрібні ці этапи.....
гiсть Показати IP 6 Липня 2015 07:31
Панове президенти,э до вас розмова, Бо ми давно не чули вiд вас правдиве слово... Чому ви не пошлете на вiйну своiх синiв? Нi внукв,нi племнникiв,самих вас там не видно Зате на смерть кладете чужих чоловкiв...,,Кузьма Скрябiн
Хлоп Показати IP 6 Липня 2015 11:15
Люди, ніхто ніколи не пошле своїх синів й інших близьких вмирати за країну, в якій вони навіть не живуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus