USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині представили картини з філософським змістом

19 Жовтня 2014 22:00
У Нововолинському міському історичному музеї відбулося відкриття виставки з цікавою назвою "У шухляді часу купкою листи”. Автор представлиних робіт - місцева художниця, викладачка художнього відділу дитячої школи мистецтв Алла Навроцька. Про це йдеться на "Музейному просторі Волині".

Захід відвідали представники міської влади і колеги, близькі та просто шанувальники творчості Алли.

Роботи художниці унікальні за своїм філософським змістом, а також вирізняються яскравими барвами. Від них йде подих життя, передається атмосфера легкості та свіжості. Здається, що через ці картини виговорюється творча душа митця.


"Мої картини – це частинка моєї душі. За жанром роботи досить різноманітні, у них використовується багато технік. Чимало картин виконані у новому стилі", – розповідає сама художниця.


З любов’ю говорили про Аллу Навроцьку і її колеги по пензлю.

"Вона – творча особистість. Її роботи – глибокі повісті, у яких можна віднайти щось потаємне", - мовила Олена Киця.

Зі слів місцевого художника Анатолія Мужевітіна, він очікував того, що картини Алли Навроцької його приємно здивують і підкреслив, що талант – це поклик душі, який потрібно берегти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus