USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині розробляють план віялових відключень електроенергії

2 Жовтня 2015 13:44
Заздалегідь готуватися до можливих віялових відключень електроенергії закликають представників місцевої влади Волині.

Про це йшлося під час розширеного засідання антикризового енергетичного штабу 2 жовтня.

Як повідомив комерційний директор ВАТ «Волиньобленерго» Дмитро Іванов, відповідаючи на запитання представників районів області, робота з планування графіків віялових відключень електроенергії триває в рамках підготовки до осінньо-зимовго періоду. Торік був прецедент, коли утворився дефіцит паливно-енергетичних ресурсів на генерації і для того, щоб не повторити ці проблеми цьогоріч, проводять підготовчу кампанію. Наразі складають графіки, щоб, у разі виникнення кризової ситуації, вона була керованою.

Дмитро Іванов просив керівників РДА та міських голів підійти до питання серйозно, питання обіцяють пропрацювати вже наступного тижня.

Зі слів комерційного директора ВАТ «Волиньобленерго», торік вимкнення були хаотичними, неорганізованими, коли «за кнопкою київського диспетчера вимикали усе» і світла не було по 3-4 години.

Нині ВАТ «Волиньобленерго» попереджує, що у випадку збоїв в системі, перенавантаження чи виходу з ладу енергогенеруючих установок і блоків, потрібно бути до цього готовим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
відключити европу Показати IP 2 Жовтня 2015 13:52
куда єлектрика йде задаром та осідае в карманах тих за кого гинуть хлопці
Анатоль_ Показати IP 2 Жовтня 2015 13:57
Може це й добре! Якщо ідемо у Европу, за що Майдан стояв, то треба економити!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 2 Жовтня 2015 17:07
А в якій країні Європи виключають світло для своїх громадян?
споживач електроенер Показати IP 2 Жовтня 2015 14:13
А навіщо тоді така струкрура як "волиньобленерго".Лінії електропередач будуються за рахунок населення,практично не оновлюються і вряди-годи ремонтуються.Тільки збираєте плату і лякаєте і возите в НКРЕ хабарі,щоб кожен місяць вам підвищували тарифи на електроенергію.А як буде проводитись опалення шкіл,лікарень,садочків,які працюють на твердому паливі?Невже вибирати з котлів жар від ваших хаотичних відключень?Ви дочекаєтесь,що хтось і вас подасть до суду за невиконання умов договору,як робите ви.
Ковельчанин Показати IP 2 Жовтня 2015 14:43
А ще не так давно профільний міністр і за ним усі працівники галузі розказували , що відключень уникнемо . Ейфорія закінчилась, коли премьєр звинуватив міністра у зриві закупок вугілля.
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2015 17:10
Це правда.Так було написано.Давали 100%гарантію,що відключень не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus