USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині селяни самі знайшли собі маршрутку до міста, - ЗМІ

23 Липня 2016 09:00
Мешканці села Морозовичі Іваничівського району тривалий час потерпали від того, що не було транспорту, аби дістатися до Нововолинська. Звернулись минулого літа до нардепа Ігоря Гузя, коли той завітав у Морозовичі. Народний депутат порадив громаді бути активнішою: відрядити велику делегацію до начальника департаменту інфраструктури і транспорту ОДА Івана Мирки або й перекрити трасу. Оце й уся "порада".

Програма «Сільський автобус» у цю місцевість не дійшла. Однак сільському голові таки вдалося знайти маршрутку, й бус почав регулярно курсувати із Пожежної площі Нововолинська у село Морозовичі.

Про це інформує Нововолинськ діловий.

Як ідеться в повідомленні, сільський голова врешті домовилася з одним нововолинським перевізником. Останній і надав транспорт. Кілька разів на день маршрутка, якої на табло Нововолинської автостанції рейсу Нововолинськ — Морозовичі немає, долає понад 3 кілометри лише в одну сторону.

А владі не соромно?

Тендер на цей маршрут ніхто з перевізників цьогоріч, зі слів мешканців, не вигравав. Ні начальник відділу транспорту у виконкомі Нововолинської міськради пан Коцура, ні міські і сільські депутати проблеми "не бачать".

Журналісти "Нововолинська ділового" обіцяють надіслати публікацію у департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації, адже такі мінімальні зручності, які місцева влада влаштувала для мешканців, створюють загрозу. Пасажири справно сплачують за проїзд, ото ж перевізник повинен сплачувати податки та дбати про безпеку пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 23 Липня 2016 10:24
Журналісти "Нововолинська ділового" обіцяють надіслати публікацію у департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації, адже такі мінімальні зручності, які місцева влада влаштувала для мешканців, створюють загрозу. Пасажири справно сплачують за проїзд, ото ж перевізник повинен сплачувати податки та дбати про безпеку пасажирів. Як то кажуть - вперед, за орденами. Цікаво, чи буде він їздити після цього.Думаю, мешканці можуть починати дякувати вам вже зараз
виборець Показати IP 23 Липня 2016 15:43
А до революціонера(депутата) гузя пробували звертатись? чи в нього думка як покосити, АТО може перевибори?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus