USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині судитимуть поляка-наркодилера

29 Липня 2014 22:00
Відділ нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби прокуратури області скерував до суду обвинувальний акт щодо громадянина Республіки Польща, якого звинувачують у контрабанді особливо небезпечних наркотичних засобів. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Зі слів начальника відділу прокуратури області Юрія Новосада, досудове розслідування встановило, що цей іноземець, прямуючи із Польщі до України через митний пост «Устилуг» Ягодинської митниці, перемістив через кордон, заховавши в особистих речах,

особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Під час проведення митного контролю наркотичні засоби виявили інспектори Ягодинської митниці, їх вилучив слідчий УСБУ у Волинській області.

Довідка. За такі злочинні дії Кримінальним кодексом України передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 10 років з конфіскацією майна та наркотичних засобів, що були предметом контрабанди.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ганжа Показати IP 31 Липня 2014 22:34
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus