USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині тривають скорочення у держструктурах

30 Листопада 2015 17:43
Оптимізації та реорганізації різних держструктур проводять, як розповідають владці, задля економії бюджетних коштів та підвищення ефективності в роботі. Цього разу торкнулося це й центру зайнятості на Волині - там вже провели звільнення працівників.

Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 30-ого листопада.

Як розповіла директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук, реорганізація їхньої служби триває, втім, закривати центр зайнятості невиправдано.

«У нас відбулося скорочення 21 штатної одиниці, реорганізація служби відбувається. Втім, ця служба необхідна, адже окрім того, що ми допомагаємо шукати волинянам роботу, ще й проводимо профнавчання та перекваліфікації. Практика таких служб є і в Європі та показує успішність», - розповіла Раїса Кучмук.

Зауважимо, ще торік Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що в Україні хочуть звільнити 30-50% держслужбовців. Зокрема, у Волинській облдержадміністрації вже скоротили понад 200 людей. Останні звільнення проводили цього місяця, коли 52 працівники позбулися свого крісла.

До слова, реформування та звільнення відбуваються й у прокуратурі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанин Показати IP 30 Листопада 2015 18:25
А хоть одного начальника звільнили?
ВАСЯ.. Показати IP 30 Листопада 2015 18:54
52 працівники позбулися свого крісла. А у Волинській облдержадміністрації вже НАБРАЛИ понад 200 людей. СТУЛЬЧИКІВ УЖЕ НЕХВАТАЄ
Анонім до ВАСЯ.. Показати IP 30 Листопада 2015 20:33
Ну, ваши работают с перебором. Нормой является вместо одного сокращенного места чиновника ввести два новых. А у вас ввели 4 новых места вместо одного сокращенного. Это полный беспредел. Куда смотрят активисты?
ДО АНОНІМА Показати IP 30 Листопада 2015 21:13
НЕ КУДА СТМОТРЯТ АКТІВІСТИ А ТИ КОНДОН САМ ВИЙДИ І ПОБОРИСЬ ЗА ПРАВДУ
Дончанин до ДО АНОНІМА Показати IP 30 Листопада 2015 23:59
А ты уверен в том, что я, в отличие от тебя, не борюсь?
Анонім до ДО АНОНІМА Показати IP 1 Грудня 2015 00:01
Что о тебе сказать, если ты издевки не понимаешь?
Оля Показати IP 1 Грудня 2015 09:13
Гнати потрібно цю Кучмук,головна корупціонерка.Кому вона знайшла роботу? Кому? Сама стояла, гроші платили, гонили,Як собаку,пропонували чорти що тільки не по спеціальності. Відмивають гроші.Закрити цю шарашкіну контору.Нормальні люди самі шукають роботу,бо там хіба на прибиральницю можуть послати. Мої знайомі всі працюють, а там тільки гроші одержують.Це такі гроші йдуть даремно .Простолюд звільняють з центру, просто так,якщо не піде вчитися-це люди передпенсійного віку, в яких стаж по 40 років таке знущання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus